Miss Krøyer, hunkat (huskat) på 3½ år

Beskrivelse af Miss Krøyer

Miss Krøyer kommer oprindelig fra en sag i Skagen, men har siden hen haft et hjem i to mrd. Det fungerede desværre ikke, da familiens anden kat ikke kunne lide hende - Selvom hun opførte sig pænt. Så hun er nu tilbage på internatet, og ønsker sig en ny familie. Hun er en sød og rolig kat, som elsker at blive kælet med, men hun er også sin egen, og vil også gerne have lidt alene tid, hvor hun nyder en middagslur i fred. Hun er en kat, som går udenfor i meget korte intervaller. Tidligere ejer oplevede, at hun var ude ca 15 min af gangen, og så ville hun altså gerne indenfor igen. Vi ønsker et roligt hjem for hende, hvor Miss Krøyer kan få lov til at hygge sig og nyde tilværelsen. Så ønsker du dig en kærlig og medium-social pige, som holder af en god lur -så skal du helt sikkert møde Miss Krøyer.

Fakta om Miss Krøyer

Navn: Miss Krøyer
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 3½ år
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 11. oktober 2018 00:20
Adopteret: 16. februar 2019 23:40
Internat: Kattens Værn, Aalborg
Allerede adopteret
Der blev ikke fundet nogle billeder af Miss Krøyer

Information om Kattens Værn, Aalborg

Beskrivelse af Kattens Værn, Aalborg

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Hvis du af en eller anden årsag ikke længere kan have katten, er det dit ansvar at sørge for at katten enten får et nyt, godt hjem, eller at den bliver aflivet.

Fakta om Kattens Værn, Aalborg

Adresse: Struervej 80 A, 9220 Aalborg
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-aalborg/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 98 15 12 88
Sidst tjekket: 24. marts 2019 10:33