Kasper, hankat (huskat) på 5 år

Beskrivelse af Kasper

Kasper er kommet til internatet fra en hastesag i Højslev. Han var meget forhutlet og tynd da han kom, og har højst sansynlligt sultet længe. Vi har taget en udvidet blodprøve på ham, for at tjekke hans sundhedstilstand, og alle tal ser pæne ud. Kasper har yderligere haft en skade på næsen, som heldigvis heler flot op. Han var meget bange, da han kom, så det har taget tid at få ham på højkant og klar til et nyt hjem. Han har gennemgået en stor udvikling og er nu den sødeste kat. Kasper fik endelige tillid til os, og nu er han en rigtig kælepot. Han kommer os altid i møde når vi kommer ind i rummet og gør alt for at det er ham der bliver kælet for. Han følger os overalt, og vil være den bedste følgesvend. Han er god og blid overfor andre hunkatte og hankatte der vælger at trække sig fra magten. Hankatte der også gerne vil have magten er han ikke så glade for. Har du mod på en dejlig dreng, og vil fortsætte det gode arbejde med at få ham til den bedste nusse kat, så er du meget velkommen til at komme og møde Kasper.

Fakta om Kasper

Navn: Kasper
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 5 år
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 1. november 2018 10:55
Adopteret: 5. marts 2019 23:57
Internat: Kattens Værn, Aalborg
Allerede adopteret
Der blev ikke fundet nogle billeder af Kasper

Information om Kattens Værn, Aalborg

Beskrivelse af Kattens Værn, Aalborg

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Hvis du af en eller anden årsag ikke længere kan have katten, er det dit ansvar at sørge for at katten enten får et nyt, godt hjem, eller at den bliver aflivet.

Fakta om Kattens Værn, Aalborg

Adresse: Struervej 80 A, 9220 Aalborg
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-aalborg/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 98 15 12 88
Sidst tjekket: 21. marts 2019 03:01