Bitten, hunkat (huskat) på 2 år og 10 måneder

Da Bitten er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Bitten

BITTEN– UDEKAT
Køn: Hunkat. Alder: Juli 2013 – Voksen. Race: Huskat. På internatet siden: Januar 2016. Kommer fra: Katteinspektør. Egner sig bedst til: Alle. Beskrivelse:Bitten er en dejlig og velafbalanceret hunkat. Når man kommer ind i rummet, hvor hun opholder sig, bliver man mødt af en glad og nysgerrig dame, der godt lige vil vide, hvadman er for en størrelse. Bitten elsker at ligge i sin helt egen favoritkurv i vores petshop, hvor hun kan følge med i hvad der sker udenfor. Hun er rigtig kælen pige og kan godt lide al form for dejlig opmærksomhed. Hun ville passe ind i et hvert hjem og har nemt ved at finde sig til rette. Hun har gået sammen med andre katte her på internatet hvor det har fungeret rigtigt godt, men det er ikke alle hun synes er lige spændende, så et hjem hvor hun ikke skal dele opmærksomhed og beundring vil være at foretrække. Bitten skal have mulighed for at kunne komme ud, da hun finder stor nydelse i dette.
For yderligere information ring venligst på 38 88 12 00, lokal 3. (Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefonen).

Fakta om Bitten

Navn: Bitten
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 2 år og 10 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 1. maj 2016 00:02
Adopteret: 13. maj 2016 12:50
Internat: Kattens Værn, Aalborg
Allerede adopteret
Da Bitten er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Kattens Værn, Aalborg

Beskrivelse af Kattens Værn, Aalborg

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Fakta om Kattens Værn, Aalborg

Adresse: Struervej 80 A, 9220 Aalborg
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-aalborg/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 38 88 12 00
Sidst tjekket: 3. september 2021 16:54