Daisy, hunkat

Da Daisy er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Daisy

ALDER/KØN. BESKRIVELSE. INFO. Daisy er ca. 3 år og er en hun. Daisy er en virkelig dejlig pige, som kom her med sin killing Kaya. Hun er meget kælen. Hun havde desværre en del med sin blære, men er nu i bedring og er klar til adoption. Daisy kan godt med andre katte og mindre børn, og hun er en meget mild pige på ca. 3 år. Neutraliseret. Øremærket. Vaccineret x 2. Testet for katte aids og leukæmi m. m. Der medfølger guide, dyrlægebog og foder til starten. Adoptionsgebyr: 1.350 kr. PROCESSEN VED ADOPTION HOS OS Når du har fundet en kat du måske er interesseret i bedes du kontakte os på telefon 30301202 eller via mail [email protected] dk hvor du/I beskriver hvad du kan tilbyde katten. Derefter har du mulighed for at komme og besøge katten efter aftale. Hvis der er et match kommer vi på hjemmebesøg og vurderer, om dit/jeres hjem er egnet til netop den kat. Der skal også ved hjemmebesøget fremvises dyrlægebog på, hvis man har andre katte, at disse er sunde og raske - bl. a. ved test af katte aids og leukæmi. Hvis du/I bliver godkendt vil der blive lavet en juridisk kontrakt. Ved adoption får du: • Guide til den enkelte kat • Juridisk kontrakt • Dyrlægebog EKSTRA • Livsgaranti! Hvis du ikke kan have din kat mere, som er adopteret hos os, så vil du altid kunne aflevere den tilbage - dog uden at få adoptionsgebyret refunderet. • Hjælp og støtte af vores tilknyttet katteekspert, hvis vi ser det som en nødvendighed. TÆNK DIG OM FØR DU ADOPTERER Da du skal have katten i mange år er det vigtigt du tænker dig om før du adopterer. Derudover er det vigtigt du får en forsikring på din kat, hvis den kommer til skade eller bliver syg. Du vil blive guidet hele vejen og vi forbeholder os retten til at sige nej, hvis ikke vi mener du er egnet eller er det bedste match til den enkelte kat. Andre informationer Du kan læse mere om tilladelser og hvilken dyrlæge vi bruger her: www. karlakattehjem. dk/information Ellers er du meget velkommen til at ringe på 30301202 på alle ugens dage fra 10.00 - 22.00.

Fakta om Daisy

Navn: Daisy
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder:
Race:
Tilføjet til siden: 8. november 2018 15:15
Adopteret: 15. januar 2019 19:13
Internat: Karla Kattehjem
Allerede adopteret
Da Daisy er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Karla Kattehjem

Beskrivelse af Karla Kattehjem

På kattehjemmet arbejder alle frivilligt og de fleste af os har også fuldtidsjob ved siden. Skulle du have lyst til at give en hånd, er du velkommen til at kontakte dem på den oplyste e-mail adresse eller telefonnummer.

Adoptionsprocessen:
Når du har fundet en kat du måske er interesseret i bedes du kontakte os på telefon eller via mail, hvor du/I beskriver hvad du kan tilbyde katten.
Derefter har du mulighed for at komme og besøge katten efter aftale.
Hvis der er et match kommer vi på hjemmebesøg og vurderer, om dit/jeres hjem er egnet til netop den kat.
Hvis du/I bliver godkendt vil der blive lavet en juridisk kontrakt.


Priser:
Voksnekatte: 950kr
Killinger: 1.350kr


Donation:
MobilePay: 16172
Konto: regnr. 9889 kontonr. 237005

Fakta om Karla Kattehjem

Adresse: Stenstrupvej 25, 4573 Højby
Hjemmeside: http://www.karlakattehjem.dk/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 30 30 12 02
Sidst tjekket: 26. juni 2019 04:29