Gerda, kat (huskat) på 1 år og 1 måned

Da Gerda er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Gerda

Beskrivelse fra plejefamilien: Gerda er en selskabskat med stort S. Hun elsker opmærksomhed, og siger aldrig nej til nus og kys! Faktisk er nusser det bedste hun ved! Hun gnider kærligt sit hoved mod dit og kaster sig på ryggen med vommen opad for at blive nusset på maven. Allerbedst er det hvis hun får lov at komme ind i sengen og ligge i ske – det er bare lykken!. Gerda er stadig en ung kat, og det kan man godt mærke til tider, - især når hun får en kulretur, og løber tosset rundt og dasker til diverse legetøj. Kradsebræt bliver også flittigt brugt. Når hun er blevet træt igen er det bedste hun ved en bred vindueskarm med udsigt. Alt i alt er Gerda bare en super sød, imødekommende og nem ung dame. Uanset hvilke udfordringer hun har mødt (høje lyde, små børn, støvsugere mm.) har hun taget det hele med overskud og lethed, og vi tænker at Gerda vil passe ind i ethvert hjem som vil elske at komme hjem til en kat der bare er super glad for at se en – uanset om der er gået 5 timer eller 5 minutter. Her på internatet er Gerda en smule stresset over de andre katte, efter hun er kommet retur fra pleje, men tidligere har hun boet med sin søster og mor.

Fakta om Gerda

Navn: Gerda
Dyreart: Kat
Køn: Ukendt
Alder: 1 år og 1 måned
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 19. november 2018 14:19
Adopteret: 14. august 2020 23:32
Internat: Kattens Værn, Brøndby
Allerede adopteret
Da Gerda er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Kattens Værn, Brøndby

Beskrivelse af Kattens Værn, Brøndby

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Hvis du af en eller anden årsag ikke længere kan have katten, er det dit ansvar at sørge for at katten enten får et nyt, godt hjem, eller at den bliver aflivet.

Fakta om Kattens Værn, Brøndby

Adresse: Sandager 11, 2605 Brøndby
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-slagelse/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 38 88 12 00
Sidst tjekket: 3. september 2021 16:57