Thomas, hankat (huskat) på 2 år og 2 måneder

Da Thomas er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Thomas

THOMAS– UDEKAT
Køn: Hankat. Alder: Marts 2014 – Voksen. Race: Huskat. På internatet siden: Marts 2016. Kommer fra:Privat indlevering. Egner sig bedst til: Alle, gerne med kat i forvejen. Beskrivelse: LækreThomas er en meget nysgerrig og blid dreng, der ikke gør meget væsen af sig. Han har en meget mere afslappet tilgang til livet, og vil gerne både nusses og bæres på. Han vil rigtig gerne lege med andre katte, hvis de også vil lege med ham. Og han siger ikke nej til en masse kys og kram.Vi skal gøre opmærksom på, at Thomas er en hyperaktiv kat med virkeligt meget krudt i måsen, og det gør også at han ikke nødvendigvis kigger efter hvad han drøner ind i og vælter, når han styrter rundt og leger. Så det skal man kunne rumme, hvis man vil dele sit hjem med Thomas. Thomaskan komme ud sammen med søster Duchess, alene eller til en anden legesyg kat.
For yderligere information ring venligst på38 88 12 00, lokal 2. (Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefonen).

Fakta om Thomas

Navn: Thomas
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 2 år og 2 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 1. maj 2016 00:02
Adopteret: 24. maj 2016 07:41
Internat: Kattens Værn, Brøndby
Allerede adopteret
Da Thomas er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Kattens Værn, Brøndby

Beskrivelse af Kattens Værn, Brøndby

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Hvis du af en eller anden årsag ikke længere kan have katten, er det dit ansvar at sørge for at katten enten får et nyt, godt hjem, eller at den bliver aflivet.

Fakta om Kattens Værn, Brøndby

Adresse: Sandager 11, 2605 Brøndby
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-slagelse/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 38 88 12 00
Sidst tjekket: 3. september 2021 16:57