Yvonne, hunkat (huskat) på 6 måneder

Beskrivelse af Yvonne

Yrsa og Yvonne er kommet ind sammen og er begge et par piger, der kræver noget arbejde. De stoler nemlig stadig ikke på, at mennesker er søde, og vil dem det godt. De rykker sig lidt hver dag, og især det, at de nu har delt katterum med andre killinger et stykke tid, og kan se hvordan de opfører sig, har gjort en stor forskel i deres udvikling. Men det er en proces, man skal være klar til at gå ind i, da det kræver tid og tålmodighed. Til gengæld vil man med tiden få et par rigtigt søde missepiger, der er meget knyttet til deres menneskefamilie. De SKAL ikke ud sammen, men ønsker man sig to katte, så er de et godt bud, da de er meget glade for hinanden.

Fakta om Yvonne

Navn: Yvonne
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 6 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 7. december 2018 00:26
Adopteret: 21. december 2018 23:36
Internat: Kattens Værn, Brøndby
Allerede adopteret
Der blev ikke fundet nogle billeder af Yvonne

Information om Kattens Værn, Brøndby

Beskrivelse af Kattens Værn, Brøndby

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Hvis du af en eller anden årsag ikke længere kan have katten, er det dit ansvar at sørge for at katten enten får et nyt, godt hjem, eller at den bliver aflivet.

Fakta om Kattens Værn, Brøndby

Adresse: Sandager 11, 2605 Brøndby
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-slagelse/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 38 88 12 00
Sidst tjekket: 18. februar 2019 13:31