Duchess, hunkat (huskat) på 2 år og 2 måneder

Da Duchess er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Duchess

DUCHESS– UDEKAT
Køn: Hunkat. Alder: Marts 2014 – Voksen. Race: Huskat. På internatet siden: Marts 2016. Kommer fra:Privat indlevering. Egner sig bedst til: Alle, der har erfaring med katte og deres signaler, og ikke har for små børn. Beskrivelse: Duchess er en kridhvid og gudesmuk pigemis, der render rundt og ligner en blid prinsesse.Det er hun også noget af tiden, men man skal ikkeundervurdere at hun såmænd også er en hunkat, og en meget bestemt en af slagsen. Hvis der er noget hun ikke gider, så skal hun nok give besked om det, og det kan ske både verbalt og mere fysisk (hvis man ikke lytter efter hendes advarsler). Derfor er det også vigtigt at Duchess’ nye familie skal være god til at aflæse hendes signaler og kunne give plads til, at hun ikke altid gider at blive håndteret. Vi skal gøre opmærksom på, at Duchess er en hyperaktiv kat med virkeligt meget krudt i måsen, og det gør også at hun ikke nødvendigvis kigger efter hvad hun drøner ind i og vælter, når hun styrter rundt og leger. Så det skal man kunne rumme, hvis man vil dele sit hjem med Duchess. Duchess kan komme ud sammen med bror Thomas eller alene.
For yderligere information ring venligst på38 88 12 00, lokal 2. (Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefonen).

Fakta om Duchess

Navn: Duchess
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 2 år og 2 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 1. maj 2016 00:02
Adopteret: 23. maj 2016 13:31
Internat: Kattens Værn, Brøndby
Allerede adopteret
Da Duchess er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Kattens Værn, Brøndby

Beskrivelse af Kattens Værn, Brøndby

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Hvis du af en eller anden årsag ikke længere kan have katten, er det dit ansvar at sørge for at katten enten får et nyt, godt hjem, eller at den bliver aflivet.

Fakta om Kattens Værn, Brøndby

Adresse: Sandager 11, 2605 Brøndby
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-slagelse/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 38 88 12 00
Sidst tjekket: 3. september 2021 16:57