Felix, hankat (huskat) på 1 år og 7 måneder

Da Felix er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Felix

FELIX– UDEKAT
Køn: Hankat. Alder: Oktober 2014. Race: Huskat. På internatet siden: April 2016. Kommer fra:Via katteinspektør. Egner sig bedst til: Alle uden anden kat, gerne aktiv familie. Beskrivelse: Felix er en lækker og blød dreng, med et nysgerrigt og kærligt væsen, Han elsker at “båtte pande” og at blive aet, og hvis du sidder med et blad eller andet, så lægger han sig gerne på tværs af det hele, så du kan beundre og ae ham i stedet for. Han er ikke superglad for at blive løftet for meget rundt, og det er nok meget godt. For Felix trænger i den grad til at få brugt sin krop og blive fedet lidt op, da han formentlig har været underernæret et godt stykke tid. Hans muskelmasse er i hvert fald underudviklet og han skal derfor hjem til nogle, der kan aktivere ham godt og grundigt, så han kan blive en stærk kat igen. Felix vil gerne være fri for andre katte.Felix passer hjem til alle, der vil bruge tid på at aktivere og kæle med ham.
For yderligere information ring venligst på38 88 12 00, lokal 2. (Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefonen).

Fakta om Felix

Navn: Felix
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 1 år og 7 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 1. maj 2016 00:02
Adopteret: 2. juni 2016 13:56
Internat: Kattens Værn, Brøndby
Allerede adopteret
Da Felix er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Kattens Værn, Brøndby

Beskrivelse af Kattens Værn, Brøndby

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Hvis du af en eller anden årsag ikke længere kan have katten, er det dit ansvar at sørge for at katten enten får et nyt, godt hjem, eller at den bliver aflivet.

Fakta om Kattens Værn, Brøndby

Adresse: Sandager 11, 2605 Brøndby
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-slagelse/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 38 88 12 00
Sidst tjekket: 3. september 2021 16:57