Pjuske, hunkat (maine coon) på 6 år og 7 måneder

Da Pjuske er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Pjuske

SOLGT. PJUSKE– INDEKAT
Køn: Hunkat. Alder: Oktober 2009–Voksen. Race: Maine Coon. På internatet siden: April 2016. Kommer fra:Privatindlevering. Egner sig bedst til:Alle, uden andre katte og uden små børn. Beskrivelse: Pjuske er en underskønog indtagendepigemis. Hun vil rigtigt gerne kæle, og spinder højlydt imens. Ifølge tidligere ejer knytter hun sig meget til sit menneske, så man skal virkelig kunne tage Pjuske ind i sin familie som et fuldblodsmedlem. Hun er social og nysgerrig, og elsker al opmærksomhed, og hun forventer opmærksomhed. Pjuske er af racen Maine Coon og hendes pels kræver derfor en del pelspleje, så det skal man også være være indstillet på. Pjuske er ikke glad for andre katte, hunde eller for små børn. Hun fortrækker mere rolige omgivelser, hvor alt kan dreje sig om hende. Så kan du tilbyde dronningen, det hun ønsker, så vil du blive så rigeligt betalt tilbage i form af en vidunderlig kats ubetingede kærlighed.
For yderligere information ring venligst på38 88 12 00, lokal 2. (Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefonen).

Fakta om Pjuske

Navn: Pjuske
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 6 år og 7 måneder
Race: Maine coon
Tilføjet til siden: 1. maj 2016 00:02
Adopteret: 9. maj 2016 12:47
Internat: Kattens Værn, Brøndby
Allerede adopteret
Da Pjuske er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Kattens Værn, Brøndby

Beskrivelse af Kattens Værn, Brøndby

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Hvis du af en eller anden årsag ikke længere kan have katten, er det dit ansvar at sørge for at katten enten får et nyt, godt hjem, eller at den bliver aflivet.

Fakta om Kattens Værn, Brøndby

Adresse: Sandager 11, 2605 Brøndby
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-slagelse/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 38 88 12 00
Sidst tjekket: 3. september 2021 16:57