Merlin, hankat (huskat) på 2 år

Da Merlin er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Merlin

Merlin er den sødeste vamsede hoppebold. Vægten er lidt i den høje ende, så han er en stor dreng, på alle måder. Merlin er både superkælen og rigtig legesyg, og så er han vildt glad for andre katte, i hvert fald de små af slagsen. I det hele taget er han bare en meget social kat, og han er begejstret for både børn og voksne. Han kan dog også godt være lidt bestemt i sin måde at være på, og hvis der er noget han ikke gider, så gider han altså ikke. Merlin er lidt af en hyggefis, og han elsker at nusse rundt med puder og tæpper. Så har du et hyggeligt hjem, gerne med anden kat i forvejen, så kom og mød denne skønne basse. Merlin har tidligere haft en del blæresten og skal derfor være på et foder med S/O-indeks resten af sit liv, og til at starte med også en slankeudgave af samme.

Fakta om Merlin

Navn: Merlin
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 2 år
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 4. januar 2019 10:46
Adopteret: 10. januar 2019 23:35
Internat: Kattens Værn, Brøndby
Allerede adopteret
Da Merlin er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Kattens Værn, Brøndby

Beskrivelse af Kattens Værn, Brøndby

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Hvis du af en eller anden årsag ikke længere kan have katten, er det dit ansvar at sørge for at katten enten får et nyt, godt hjem, eller at den bliver aflivet.

Fakta om Kattens Værn, Brøndby

Adresse: Sandager 11, 2605 Brøndby
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-slagelse/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 38 88 12 00
Sidst tjekket: 26. juni 2019 04:35