Yatta, hunkat (huskat) på 8 år

Da Yatta er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Yatta

Hvis man ønsker en moden, meget omgængelig og super snaksaglig kat er Yatta lige budet. Yatta er en kat i sin bedste alder – en lidt kompakt lille sag med et meget charmerende sind. Hun er fundet i Svendborg, hvor hun gennem nogle måneder holdt til hos nogle mennesker. Hun blev fremlyst, men ingen ejer henvendte sig trods det, at hun var mærket. Da Yatta tilsyneladende havde et behandlingskrævende øje blev hun indleveret på vores internat og tilset og behandlet af dyrlægen. Efter et stort detektivarbejde fandt vi frem til en ejer, der dog ikke ville kendes ved katten med mindre det blev omkostningsfrit for ejer at hente katten igen… begrundelsen var at “de fik ikke noget særligt ud af at have katten boende hos dem og de ville ikke ofre noget på katten”. Vi synes, at Yatta fortjener meget bedre og leder nu efter et nyt og blivende hjem til hende. Yatta er ikke super begejstrede for de andre katte, så et hjem uden andre katte, er det bedste for hende. Yatta skal have mulighed for at kan komme udendørs.

Fakta om Yatta

Navn: Yatta
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 8 år
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 4. januar 2019 11:36
Adopteret: 10. januar 2019 16:08
Internat: Inges Kattehjem, Odense
Allerede adopteret
Da Yatta er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Inges Kattehjem, Odense

Beskrivelse af Inges Kattehjem, Odense

Afdelingen i Odense blev grundlagt i 1992 og har lige fra starten haft travlt. Allerede det første år var Kattehjemmet nærmest overfyldt, og det viste sig, at behovet for et kattehjem på Fyn var langt større, end vi frygtede.

Nytårsaften 2008 brændte afdelingen dog ned, da en vildfaren raket havde sat sig fast i taget. Den første måned gik med oprydning, telefonpasning og møder med forsikringsselskabet, men den 1. februar 2009 ankom et midlertidigt kattehus og den 10. februar kunne Kattehjemmet igen åbnes for videreformidling af katte. Det midlertidige kattehus blev udskiftet i maj 2009 med en helt ny og flot pavillon, hvorefter afdelingen igen kunne køre for fuld kraft.

Ledelse:
Afdelingens daglige ledelse varetages af Sharon O’Connor og en gruppe frivillige hjælpere.

Afdelingens dyrlæge og veterinæransvarlig:
Helle Rasmussen

Fakta:
Årligt bortformidler lokalafdelingen i Odense ca. 500 katte og killinger til nye hjem.

Fakta om Inges Kattehjem, Odense

Adresse: Søndre Blvd. 83, 5000 Odense C
Hjemmeside: http://www.inges-kattehjem.dk/content/vores-katte-i-odense
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 44 85 35 55
Sidst tjekket: 26. juni 2019 04:17