Booboo, hunkat (huskat) på 2 år og 1 måned

Da Booboo er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Booboo

BOOBOO– UDEKAT
Køn: Hunkat. Alder: April 2014– Voksen. Race:Huskat. På internatet siden: April 2016. Kommer fra:Privat indlevering. Egner sig bedst til:Alle, uden andre katte. Beskrivelse: Booboo er en virkelig sød og charmerende pigemis, der er nem at genkende på de sorte “gardiner”, hun har i ansigtet. Når man kommer ind i rummet, hvor hun opholder sig, bliver man mødt af et lille hilsende piv ogen glad og nysgerrig Booboo, der godt lige vil vide, hvem man er. For Booboo er en nysgerrig kat og når hun er optaget af noget interessant, så kan hun et trick med at lukke helt af for omverdenen, og så er hun slet ikke til at råbe op. Booboo elsker ikke at blive løftet på, men man kan godt. Til gengæld så er hun en super social kælekat, der gerne selv kravler op på ens skød og nusser, og man kan sagtens mærke at hun var et elsket familiemedlem hos sin tidligere ejer. Booboo er ikke glad for andre katte, og skal derfor ud som solomis. Så har du tid og lyst til at dele dit liv medenskøn missepige, og har du noget udeareal, hun kan indtage som sit eget, så kunne du måske være den rigtige for Booboo.
For yderligere information ring venligst på38 88 12 00, lokal 2. (Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefonen).

Fakta om Booboo

Navn: Booboo
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 2 år og 1 måned
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 1. maj 2016 00:02
Adopteret: 18. maj 2016 15:09
Internat: Kattens Værn, Brøndby
Allerede adopteret
Da Booboo er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Kattens Værn, Brøndby

Beskrivelse af Kattens Værn, Brøndby

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Hvis du af en eller anden årsag ikke længere kan have katten, er det dit ansvar at sørge for at katten enten får et nyt, godt hjem, eller at den bliver aflivet.

Fakta om Kattens Værn, Brøndby

Adresse: Sandager 11, 2605 Brøndby
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-slagelse/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 38 88 12 00
Sidst tjekket: 3. september 2021 16:57