Trold, hankat (huskat) på 4 år

Da Trold er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Trold

Trold er kommet til internatet fra et privat hjem, hvor de desværre ikke kunne beholde ham længere grundet flytning. Han leder nu efter en ny og blivende familie. Trold er bare den dejligste dreng! Han er meget social, og kommer med det samme og vil nusses og have opmærksomhed når vi kommer ind i rummet. Han er meget rolig og altid glad og hyggelig. Han har et dejligt temperament og et godt sind. Han er vandt til at bo med en hund hos tidligere ejer. Han er vandt til at få åbnet dør når han skal udenfor, så han er altså ikke vandt til kattelem - Det skal han lære. Han er en kat der ikke egner sig til at være indekat, da han har behov for at komme ud. Ved ankomst havde han rigtig dårlige tænder, og de fleste er opereret ud grundet tandsygdommen FORL. Han skal igennem sidste behandling torsdag 10/1.2019 og kan derfor først rejse fra fredag - hvor han så skal have smertestillende og antibiotika med hjem du skal give, samt vådfoder. Og så skal han til kontrol herude efter 10 dage. Ønsker du at møde Trold er du meget velkommen på internatet.

Fakta om Trold

Navn: Trold
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 4 år
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 9. januar 2019 13:23
Adopteret: 11. januar 2019 13:51
Internat: Kattens Værn, Aalborg
Allerede adopteret
Da Trold er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Kattens Værn, Aalborg

Beskrivelse af Kattens Værn, Aalborg

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Hvis du af en eller anden årsag ikke længere kan have katten, er det dit ansvar at sørge for at katten enten får et nyt, godt hjem, eller at den bliver aflivet.

Fakta om Kattens Værn, Aalborg

Adresse: Struervej 80 A, 9220 Aalborg
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-aalborg/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 98 15 12 88
Sidst tjekket: 20. juni 2019 07:19