Bamse, hankat (huskat) på 6 måneder

Da Bamse er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Bamse

Her ser i skønne Bamse som er fundet efterladt i en skov. Han er bare godheden selv og hviler meget i sig selv. Han har virkelig bare en god psyke som gør at han har nemt ved at tilpasse sig nye omgivelser og nye mennesker meget hurtigt. Han elsker at sove i arm og han vil rigtig gerne være tæt på sit menneske. Han er også meget legesyg,. og han er rigtig god til at lege selv i længere tid med sit legetøj. Han er også meget nysgerrig og undersøger alt med høj haleføring, ja han er virkelig en sej lille gut. Han har det fint med andre katte og han vil egne sig fint til et hjem med søde børn. Han er som man kan se smuk rød, lille robust med en skøn tæt pels, ja en rigtig Bamse. Han skal kun til et hjem med have og han er kastreret, chippet og 1. gangs vaccineret. Kom og hils på denne skønne Bamse dreng. Kat, Han. Race. Huskat. 6 måneder og 2 uger.

Fakta om Bamse

Navn: Bamse
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 6 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 9. januar 2019 16:41
Adopteret: 13. januar 2019 10:58
Internat: Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem
Allerede adopteret
Da Bamse er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Tider:
Mandag, onsdag og fredag er der åbent fra 12.00 til 16.30
Søndag fra 11.00 til 14.00

Priser:
Aktuelle priser for adoption kan ses på De Kære Dyr.

Bemærk:
Formidling af kat kan kun ske ved personligt fremmøde. Ved køb af kat er det et krav at katten transporteres i en rigtig transportkasse. (kan evt. købes i butikken til kr. 119,-) samt at katten får det foder den er vant til som skal købes i butikken den første gang.

Alle katte/killinger bliver neutraliseret, chippet, vaccineret, testet for FIV/FELV (katteaids og katteleukemi), orme og loppebehandlet og sundhedstjekket inden de kan sendes til et nyt godt hjem.

Der tages forbehold for ændringer. Aktuelle åbningstider kan ses på Falster Internat på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. For priser henvises der til De Kære Dyr.

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Adresse: Nykøbingvej 74, 4850 Stubbekøbing
Hjemmeside: https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/falsters-kattehjem
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 54 44 15 40
Sidst tjekket: 26. juni 2019 04:32