Tiana, hunkat (huskat killing) på 4 måneder

Da Tiana er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Tiana

Her ser i smukke Tiana som er en rigtig dejlig killing. Hun og hendes søster Ibiyana og deres missemor Mulan er fundet på en forladt ejendom og de var alle meget tynde og forpjusket da de blev indleveret til internatet. Nu er de alle så fine i pelsen, tykke, legesyge,. og har fået glæden og energien tilbage. Tiana. er meget kælen og tillidsfuld, men skal dog i starten se nye mennesker og omgivelser an. Når hun er tryg er hun en rigtig lille frækkert som skal undersøge alt nyt omkring sig og elsker at lege med hendes smukke søster Ibiyana. Hun har det også fint med andre katte og hilser dagligt på vores hunde uden problemer. Vi vurdere at hun kun skal til et stille og roligt hjem uden små børn. Som man kan se er Tiana meget langhåret og kræver daglig pelspleje. Hun skal kun til et hjem med adgang til have som hun kan komme ud i til foråret. Tiana er steriliseret, chippet og færdig vaccinereret. Kat, Hun. Race. Huskat Killing. 4 måneder og 1 uge.

Fakta om Tiana

Navn: Tiana
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 4 måneder
Race: Huskat killing
Tilføjet til siden: 11. januar 2019 13:50
Adopteret: 13. januar 2019 11:31
Internat: Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem
Allerede adopteret
Da Tiana er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Tider:
Mandag, onsdag og fredag er der åbent fra 12.00 til 16.30
Søndag fra 11.00 til 14.00

Priser:
Aktuelle priser for adoption kan ses på De Kære Dyr.

Bemærk:
Formidling af kat kan kun ske ved personligt fremmøde. Ved køb af kat er det et krav at katten transporteres i en rigtig transportkasse. (kan evt. købes i butikken til kr. 119,-) samt at katten får det foder den er vant til som skal købes i butikken den første gang.

Alle katte/killinger bliver neutraliseret, chippet, vaccineret, testet for FIV/FELV (katteaids og katteleukemi), orme og loppebehandlet og sundhedstjekket inden de kan sendes til et nyt godt hjem.

Der tages forbehold for ændringer. Aktuelle åbningstider kan ses på Falster Internat på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. For priser henvises der til De Kære Dyr.

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Adresse: Nykøbingvej 74, 4850 Stubbekøbing
Hjemmeside: https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/falsters-kattehjem
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 54 44 15 40
Sidst tjekket: 20. juni 2019 07:18