Mulan, hunkat (huskat langhåret) på 2 år og 1 måned

Beskrivelse af Mulan

Her ser i smukke Mulan som kom ind med hendes to killinger som nu er kommet ud til nye hjem. Hun er en fantastisk kat og har passet hendes børn som guld. Mulan er en meget rolig, kærlig og meget mild kat som knytter sig meget til de mennesker hun kender. Hun vil elske et stille og roligt hjem med større børn, hvor hun kan få al opmærksomheden, det fortjener hun så meget. Hun og hendes killinger er fundet på en forladt ejendom og de var alle meget tynde og forpjusket da de blev indleveret til internatet. Nu er Mulan blevet så god, fin i pelsen, legesyg, ja hun har fået glæden og energien tilbage. Hun er semi langhåret og elsker at blive børstet. Mulan elsker at komme ud og hun skal derfor kun til et hjem med have. Hun er steriliseret, chippet og færdig vaccineret. Kom og hils på smukke Mulan. Kat, Hun. Race. Huskat Langhåret. 2 år og 1 måned.

Fakta om Mulan

Navn: Mulan
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 2 år og 1 måned
Race: Huskat langhåret
Tilføjet til siden: 11. januar 2019 13:50
Adopteret: 17. februar 2019 11:54
Internat: Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem
Allerede adopteret
Der blev ikke fundet nogle billeder af Mulan

Information om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Tider:
Mandag, onsdag og fredag er der åbent fra 12.00 til 16.30
Søndag fra 11.00 til 14.00

Priser:
Aktuelle priser for adoption kan ses på De Kære Dyr.

Bemærk:
Formidling af kat kan kun ske ved personligt fremmøde. Ved køb af kat er det et krav at katten transporteres i en rigtig transportkasse. (kan evt. købes i butikken til kr. 119,-) samt at katten får det foder den er vant til som skal købes i butikken den første gang.

Alle katte/killinger bliver neutraliseret, chippet, vaccineret, testet for FIV/FELV (katteaids og katteleukemi), orme og loppebehandlet og sundhedstjekket inden de kan sendes til et nyt godt hjem.

Der tages forbehold for ændringer. Aktuelle åbningstider kan ses på Falster Internat på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. For priser henvises der til De Kære Dyr.

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Adresse: Nykøbingvej 74, 4850 Stubbekøbing
Hjemmeside: https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/falsters-kattehjem
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 54 44 15 40
Sidst tjekket: 21. marts 2019 03:00