Bimle, hunkat (blanding) på 5 år

Da Bimle er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Bimle

Bimle er kommet til internatet fra en familie, som desværre ikke kunne beholde hende længere. Familien havde et barn på 3 år, og fortæller at hun tolerer børn, men finder sig ikke i hvis barnet ville kæle hende eller rykke hende i pelsen. Hun skal derfor i et nyt hjem uden helt små børn. De fortæller yderligere, at hun udelukkende er vant til at være inde, og fungerer godt som indekat. Bimle er på grund af indelivet heller ikke vant til andre katte, og er lige nu meget skræmt på internatet, grundet både nye omgivelser og andre katte. Hun skal derfor lige bruge et par dage på at falde til, men viser allerede nu, at hun gerne vil snakkes lidt med så længe der er ro omkring hende. Bimle er en blanding mellem Main Coon og huskat, og har derfor nogle semilangehår, som gør, at man kan forvente en smule pelspleje. Ønsker du at møde Bimle, så er du velkommen på internatet.

Fakta om Bimle

Navn: Bimle
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 5 år
Race: Blanding
Tilføjet til siden: 11. januar 2019 13:51
Adopteret: 17. januar 2019 23:28
Internat: Kattens Værn, Aalborg
Allerede adopteret
Da Bimle er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Kattens Værn, Aalborg

Beskrivelse af Kattens Værn, Aalborg

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Hvis du af en eller anden årsag ikke længere kan have katten, er det dit ansvar at sørge for at katten enten får et nyt, godt hjem, eller at den bliver aflivet.

Fakta om Kattens Værn, Aalborg

Adresse: Struervej 80 A, 9220 Aalborg
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-aalborg/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 98 15 12 88
Sidst tjekket: 20. juni 2019 07:19