Nikoline, hunkat (huskat) på 2½ år

Da Nikoline er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Nikoline

Nikoline har levet sit liv som gårdkat, og fulgte med da gården blev solgt. Det gik dog ikke godt, da de nye ejere havde 2 små hunde som Nikoline ikke ville acceptere. Derfor er hun kommet på internatet og hun ønsker sig en ny familie - Uden hunde!. Nikoline er en rolig og dejlig missepige. Hun er utrolig kælen og nyder menneskeligt selskab. Dog ikke børn - I så fald skal det være store børn, der er meget rolige og gode til at give hende plads. Nikoline vil passe godt ind i et roligt hjem, hvor hun kan få lov til lige at komme og sige hej - og derefter have noget "Nikoline-tid" for sig selv. Hun vil både egne sig som gårdkat som hun har været vandt til - samt ude/inde kat i et hus. Ønsker du at møde hende er du velkommen på internatet.

Fakta om Nikoline

Navn: Nikoline
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 2½ år
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 11. januar 2019 13:51
Adopteret: 26. januar 2019 23:59
Internat: Kattens Værn, Aalborg
Allerede adopteret
Da Nikoline er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Kattens Værn, Aalborg

Beskrivelse af Kattens Værn, Aalborg

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Hvis du af en eller anden årsag ikke længere kan have katten, er det dit ansvar at sørge for at katten enten får et nyt, godt hjem, eller at den bliver aflivet.

Fakta om Kattens Værn, Aalborg

Adresse: Struervej 80 A, 9220 Aalborg
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-aalborg/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 98 15 12 88
Sidst tjekket: 20. juni 2019 07:19