Jasmin, hunkat (huskat) på 4 år

Beskrivelse af Jasmin

Jasmin er kommet til internatet fra en familie, hvor datteren desværre er blevet allergisk for kat. De kunne derfor ikke beholde hende, og hun søger nu en ny familie. Hun er vant til at være både ude og inde, og plejer at blive lukket ind og ud af dør. På internatet er vi igang med at lære hende at bruge en kattelem, hvilket går fremad. Når vi går ind i rummet til Jasmin er hun altid lidt på vagt, og hun skal lige se hvem der kommer. Men så snart vi er inde står hun med det samme og vil kæles for, og hun er bare den sødeste missepige. Jasmin elsker at lege med legepinde og bolde, men er også altid med på nussetur og lidt afslapning. Ønsker du at møde hende, så er du velkommen til at besøge hende på internatet.

Adopter Jasmin

Fakta om Jasmin

Navn: Jasmin
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 4 år
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 11. januar 2019 14:24
Sidst opdateret: 19. januar 2019 23:52
Internat: Kattens Værn, Aalborg
Adoptér

Information om Kattens Værn, Aalborg

Beskrivelse af Kattens Værn, Aalborg

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Hvis du af en eller anden årsag ikke længere kan have katten, er det dit ansvar at sørge for at katten enten får et nyt, godt hjem, eller at den bliver aflivet.

Fakta om Kattens Værn, Aalborg

Adresse: Struervej 80 A, 9220 Aalborg
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-aalborg/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 98 15 12 88
Sidst tjekket: 19. januar 2019 23:52