Boncuk, hankat (huskat) på 3 år og 2 måneder

Da Boncuk er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Boncuk

BONCUK – UDEKAT
Køn: Hankat. Alder: Maj 2013 – Voksen. Race: Huskat. På internatet siden: Februar 2016. Kommer fra: Privat indlevering. Egner sig bedst til: Alle hjem uden for små børn, gerne en singleperson. Beskrivelse:Boncuk er ifølge tidligere ejer, en rigtig sød og kærlig dreng, der elsker at putte. Han gider ikke så meget kattelegetøj, men hvis man har et vindue, som kan han sidde og kigge ud af, eller noget vand han kan lege med, så er det bare dejligt. Boncuk er ikke så glad for høje lyde og har tidligere mest knyttet sig til én person. Han vil meget gerne med i seng og sove og kan godt finde på at hoppe op af én for at kærlighedsnappe lidt. Boncuk vil egne sig godt til et mere roligt hjem, og gerne hos en singleperson, som han kan kaste al sin kærlighed på. Boncuk vil meget gerne kunne komme ud, så han kan få brugt sine sanser dagligt.
For yderligere information ring venligst på38 88 12 00, lokal 2. (Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefonen).

Fakta om Boncuk

Navn: Boncuk
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 3 år og 2 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 1. maj 2016 00:02
Adopteret: 13. juli 2016 15:31
Internat: Kattens Værn, Brøndby
Allerede adopteret
Da Boncuk er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Kattens Værn, Brøndby

Beskrivelse af Kattens Værn, Brøndby

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Hvis du af en eller anden årsag ikke længere kan have katten, er det dit ansvar at sørge for at katten enten får et nyt, godt hjem, eller at den bliver aflivet.

Fakta om Kattens Værn, Brøndby

Adresse: Sandager 11, 2605 Brøndby
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-slagelse/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 38 88 12 00
Sidst tjekket: 3. september 2021 16:57