Asesara, hunkat (huskat) på 7 år og 3 måneder

Da Asesara er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Asesara

ASESARA – UDEKAT
Køn: Hunkat. Alder: Maj 2009 – Voksen. Race: Huskat. På internatet siden: Juni 2015. Kommer fra: Via katteinspektør. Egner sig bedst til:Et hjem hvor hun kan få lov at være enekat og hygge sig udenfor, evt. en gård. Beskrivelse:Asesara er en rigtig sød, men lidt reserveret dame, når hun ikke kender dig. Når hun lærer dig at kende, så tør hun dog op og vil både gerne kæles og leges med, når det passer ind i hendes program. Hun er ikke en udpræget ligge-på-skøddet-kat, så hun passer godt hjem til en familie, der ikke nødvendigvis har behov for, at have sin kat siddende op ad sig hele tiden. Asesara elsker at ligge højt, så hun har overblik over hendes domæne. Hun er ikke så glad for andre katte, og vil formentlig være god til at holde andre katte ude af haven. Vi er også ret sikre på, at hun er en fremragende musefanger.
For yderligere information ring venligst på38 88 12 00, lokal 2. (Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefonen).

Fakta om Asesara

Navn: Asesara
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 7 år og 3 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 1. maj 2016 00:02
Adopteret: 13. juli 2016 15:31
Internat: Kattens Værn, Brøndby
Allerede adopteret
Da Asesara er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Kattens Værn, Brøndby

Beskrivelse af Kattens Værn, Brøndby

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Hvis du af en eller anden årsag ikke længere kan have katten, er det dit ansvar at sørge for at katten enten får et nyt, godt hjem, eller at den bliver aflivet.

Fakta om Kattens Værn, Brøndby

Adresse: Sandager 11, 2605 Brøndby
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-slagelse/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 38 88 12 00
Sidst tjekket: 3. september 2021 16:57