Mille, hunkat (huskat) på 5 år og 8 måneder

Da Mille er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Mille

SOLGT. MILLE– INDEKAT
Køn: Hunkat. Alder: September2010 – Voksen. Race:Huskat. På internatet siden: Marts2016. Kommer fra:Privat indlevering. Egner sig bedst til:Alle, uden anden kat. Beskrivelse:Mille er en rigtig sød og smuk prinsesse, der under ingen omstændigheder bryder sig om andre katte. Hvis hun er omkring andre katte, så kommer hendes indre furie frem på fuld drøn, og så er hun ikke så ladylike! Men får hun lov at komme ud og være enekat i et nyt hjem, så er hun simpelthen sådan en sød og blød missepige, der bare gerne vil nusse og kæle (bare ikke på maven, det er Milles fingrene-af-fadet-område). Hun er også meget glad for at lege, og vil gerne løbe efter ting man kaster. Mille er en meget klog kat, og lurer hurtigt, hvordan man åbner døre. Vi har her på internatet oplevet at møde på arbejde, og så har Mille ligget og hygget sig i sofaen i vores venterum. Og der var hun altså ikke, da vi forlod hende dagen før. Så det skal man være obs på, hvis man vælger skønne Mille som sit nye familiemedlem.
For yderligere information ring venligst på38 88 12 00, lokal 2. (Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefonen).

Fakta om Mille

Navn: Mille
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 5 år og 8 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 1. maj 2016 00:02
Adopteret: 2. maj 2016 11:19
Internat: Kattens Værn, Brøndby
Allerede adopteret
Da Mille er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Kattens Værn, Brøndby

Beskrivelse af Kattens Værn, Brøndby

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Hvis du af en eller anden årsag ikke længere kan have katten, er det dit ansvar at sørge for at katten enten får et nyt, godt hjem, eller at den bliver aflivet.

Fakta om Kattens Værn, Brøndby

Adresse: Sandager 11, 2605 Brøndby
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-slagelse/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 38 88 12 00
Sidst tjekket: 3. september 2021 16:57