Baldur, hankat (huskat) på 9 år

Da Baldur er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Baldur

BALDUR –UDEKAT
Køn: Hankat. Alder: Juli 2007 –Senior. Race: Huskat. På internatet siden: Marts2016. Kommer fra: Privat indlevering. Egner sig bedst til: Roligt hjem uden små børn og andre katte. Beskrivelse: Baldur er en stor og smukældre herre, der leder efter et hjem, hvor han kan nyde sit otium. Han er en lidt speciel kat, der f. eks. godt vil snakkes med, men kun når det passer ham. Hvis der er noget han ikke vil, så kommer det bare ikke til at ske. Slut færdig. Og hvis du alligevel prøver at presse ham til det, så er der kontant afregning ved kasse 1. Og sådan er det bare med Baldur. Baldur vil stadig godt lege lidt, men han vil allerhelst bare ligge og hygge sig, f. eks. i en kattehule. Baldur vil egne sig godt til et roligt hjem, uden små børn og andre katte, hvor man har haft kat før, og derfor vil kunne aflæse hans signaler (Som er en smule rodede).
For yderligere information ring venligst på38 88 12 00, lokal 2. (Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefonen).

Fakta om Baldur

Navn: Baldur
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 9 år
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 1. maj 2016 00:02
Adopteret: 2. juni 2016 13:56
Internat: Kattens Værn, Brøndby
Allerede adopteret
Da Baldur er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Kattens Værn, Brøndby

Beskrivelse af Kattens Værn, Brøndby

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Hvis du af en eller anden årsag ikke længere kan have katten, er det dit ansvar at sørge for at katten enten får et nyt, godt hjem, eller at den bliver aflivet.

Fakta om Kattens Værn, Brøndby

Adresse: Sandager 11, 2605 Brøndby
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-slagelse/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 38 88 12 00
Sidst tjekket: 3. september 2021 16:57