Casper, hankat (huskat) på 3 måneder

Da Casper er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Casper

Her ser i søde Casper som er en yndig killing. Ham og hans bror Anders blev fundet efterladt i en papkasse sammen med deres missemor. Casper er meget nervøs af sind og skal virkelig have meget tid for at falde til i nye omgivelser. Men for hver dag der går, udvikler han sig mere og mere og er meget nysgerrig og søger os lige så langsomt. Når vi kæler ham spinder han højt og vi kan mærke på ham at han nyder det. Han er meget legesyg og han har det fint med andre katte. Selv om han er glad for hans bror Anders behøver de ikke at komme til samme hjem. Vi tror at de hver for sig vil udvikle sig bedst. Vi søger en stille og rolig familie som har den tålmodighed det kræver at gøre lille søde Casper tryg og glad. Dette kan tage tid og det er vigtigt at man har tiden og tålmodigheden. Vi tror at han vil elske et hjem med adgang til en udegård/altan. Casper er kastreret, chippet og vaccineret. Kat, Han. Race. Huskat. 3 måneder og 5 dage.

Fakta om Casper

Navn: Casper
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 3 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 11. februar 2019 13:28
Adopteret: 15. februar 2019 12:11
Internat: Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem
Allerede adopteret
Da Casper er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Tider:
Mandag, onsdag og fredag er der åbent fra 12.00 til 16.30
Søndag fra 11.00 til 14.00

Priser:
Aktuelle priser for adoption kan ses på De Kære Dyr.

Bemærk:
Formidling af kat kan kun ske ved personligt fremmøde. Ved køb af kat er det et krav at katten transporteres i en rigtig transportkasse. (kan evt. købes i butikken til kr. 119,-) samt at katten får det foder den er vant til som skal købes i butikken den første gang.

Alle katte/killinger bliver neutraliseret, chippet, vaccineret, testet for FIV/FELV (katteaids og katteleukemi), orme og loppebehandlet og sundhedstjekket inden de kan sendes til et nyt godt hjem.

Der tages forbehold for ændringer. Aktuelle åbningstider kan ses på Falster Internat på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. For priser henvises der til De Kære Dyr.

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Adresse: Nykøbingvej 74, 4850 Stubbekøbing
Hjemmeside: https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/falsters-kattehjem
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 54 44 15 40
Sidst tjekket: 25. august 2019 00:39