Linnea, hunkat (langhåret huskat) på 10 måneder

Da Linnea er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Linnea

Her ser i smukke Linnea som er ligeså skøn af sind som hun er smuk og dejlig. Inden hun kom på internatet har hun holdt til gennem længere tid ved en landejendom uden at nogen savnede hende. Hun er blevet fremlyst uden respons. Hun er derfor blevet indleveret til internatet. Linnea er så utrolig kælen, mild og meget rolig af sind. Hun er en kat som har nemt ved at tilpasse sig nye omgivelser og mennesker og er virkelig bare en rigtig dejlig kat. Linnea er langhåret og kræver derfor pelspleje 2-3 gange om ugen. Da hun kom til internatet havde hun en del pels knuder, men nu er hun fin og flot i pelsen. Vi har set hende an med andre katte og det tager hun fint. Hun har det også fint med størrer børn fra + 10 år, meget små børn med hurtige bevægelser er hun ikke så tryg ved. Linnea er steriliseret. chippet og vaccineret og er klar til nyt hjem fra fredag d. 22/3-19. Kat, Hun. Race. Langhåret Huskat. 10 måneder og 1 dag.

Fakta om Linnea

Navn: Linnea
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 10 måneder
Race: Langhåret huskat
Tilføjet til siden: 15. marts 2019 16:33
Adopteret: 17. marts 2019 11:37
Internat: Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem
Allerede adopteret
Da Linnea er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Tider:
Mandag, onsdag og fredag er der åbent fra 12.00 til 16.30
Søndag fra 11.00 til 14.00

Priser:
Aktuelle priser for adoption kan ses på De Kære Dyr.

Bemærk:
Formidling af kat kan kun ske ved personligt fremmøde. Ved køb af kat er det et krav at katten transporteres i en rigtig transportkasse. (kan evt. købes i butikken til kr. 119,-) samt at katten får det foder den er vant til som skal købes i butikken den første gang.

Alle katte/killinger bliver neutraliseret, chippet, vaccineret, testet for FIV/FELV (katteaids og katteleukemi), orme og loppebehandlet og sundhedstjekket inden de kan sendes til et nyt godt hjem.

Der tages forbehold for ændringer. Aktuelle åbningstider kan ses på Falster Internat på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. For priser henvises der til De Kære Dyr.

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Adresse: Nykøbingvej 74, 4850 Stubbekøbing
Hjemmeside: https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/falsters-kattehjem
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 54 44 15 40
Sidst tjekket: 19. maj 2019 10:43