Garfield, hankat (langhåret huskat) på 6 måneder

Da Garfield er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Garfield

Her ser i søde Garfield som er fundet efterladt og er derfor indleveret til internatet. Vi har fremlyst ham allevegne men ingen ejer har meldt sig, så nu søger Garfield en sød familie han kan bo hos. Han er en aktiv lille fyr som er meget nysgerrig og legesyg og alt nyt omkring ham skal undersøges. Han er også meget kælen og tillidsfuld og han har nemt ved at tilpasse sig nye mennesker og omgivelser. Han har det også fint med størrer børn fra + 10 år, små børn er han mere skeptisk ved. Han er langhåret og kræver pelspleje 2-3 gange om ugen, men han synes det er hyggeligt at blive redt. Han har det rigtig fint med andre katte som han rigtig gerne vil lege med. Han skal kun til et hjem med adgang til en have og han er kastreret, chippet og vaccineret. Vi forbeholder os retten til at vælge det rigtige hjem til ham, blandt de henvendelser der kommer. Kat, Han. Race. Langhåret Huskat. 6 måneder og 2 dage.

Fakta om Garfield

Navn: Garfield
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 6 måneder
Race: Langhåret huskat
Tilføjet til siden: 15. marts 2019 16:33
Adopteret: 17. marts 2019 12:10
Internat: Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem
Allerede adopteret
Da Garfield er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Tider:
Mandag, onsdag og fredag er der åbent fra 12.00 til 16.30
Søndag fra 11.00 til 14.00

Priser:
Aktuelle priser for adoption kan ses på De Kære Dyr.

Bemærk:
Formidling af kat kan kun ske ved personligt fremmøde. Ved køb af kat er det et krav at katten transporteres i en rigtig transportkasse. (kan evt. købes i butikken til kr. 119,-) samt at katten får det foder den er vant til som skal købes i butikken den første gang.

Alle katte/killinger bliver neutraliseret, chippet, vaccineret, testet for FIV/FELV (katteaids og katteleukemi), orme og loppebehandlet og sundhedstjekket inden de kan sendes til et nyt godt hjem.

Der tages forbehold for ændringer. Aktuelle åbningstider kan ses på Falster Internat på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. For priser henvises der til De Kære Dyr.

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Adresse: Nykøbingvej 74, 4850 Stubbekøbing
Hjemmeside: https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/falsters-kattehjem
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 54 44 15 40
Sidst tjekket: 19. maj 2019 10:43