Buller, hankat (huskat) på 2 år og 1 måned

Beskrivelse af Buller

Her ser I søde Buller som er en rigtig dejlig kat. Han er meget kælen og tillidsfuld og ligger sig straks på ryggen når vi kæler ham, for at blive nusset på maven. Han er en rigtig god dreng som har en god psyke. Han har det dog ikke så godt med andre katte. Vores hunde har han hilst på uden problemer. Han vil egne sig fint til et stille og roligt hjem uden små børn. Han er indleveret til internatet, da han blev fundet efterladt med en stor byld og havde det rigtig skidt. Han er nu færdig behandlet og klar til at få et nyt hjem. Han er smuk og meget dejlig og skal kun til et hjem med adgang til en have. Kom og hils på skønne Buller som er kastreret, chippet og vaccineret. Kat, Han. Race. Huskat. 2 år og 1 måned.

Fakta om Buller

Navn: Buller
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 2 år og 1 måned
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 22. marts 2019 12:44
Adopteret: 3. april 2019 12:00
Internat: Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem
Allerede adopteret
Der blev ikke fundet nogle billeder af Buller

Information om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Tider:
Mandag, onsdag og fredag er der åbent fra 12.00 til 16.30
Søndag fra 11.00 til 14.00

Priser:
Aktuelle priser for adoption kan ses på De Kære Dyr.

Bemærk:
Formidling af kat kan kun ske ved personligt fremmøde. Ved køb af kat er det et krav at katten transporteres i en rigtig transportkasse. (kan evt. købes i butikken til kr. 119,-) samt at katten får det foder den er vant til som skal købes i butikken den første gang.

Alle katte/killinger bliver neutraliseret, chippet, vaccineret, testet for FIV/FELV (katteaids og katteleukemi), orme og loppebehandlet og sundhedstjekket inden de kan sendes til et nyt godt hjem.

Der tages forbehold for ændringer. Aktuelle åbningstider kan ses på Falster Internat på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. For priser henvises der til De Kære Dyr.

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Adresse: Nykøbingvej 74, 4850 Stubbekøbing
Hjemmeside: https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/falsters-kattehjem
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 54 44 15 40
Sidst tjekket: 26. april 2019 13:49