Batman, hankat (huskat) på 4 år

Beskrivelse af Batman

Skønne store Batman er desværre kommet retur fra et hjem, hvor han skulle bo sammen med 2 andre katte. Han blev ret hurtigt meget dominerende overfor de to andre katte og selvom han nye familie prøvede at få dertil at fungere, blev det ikke en succes. Batman er en rigtig sød kat. Hans kommende hjem skal være af den rolige type oguden små børn eller andre dyr. Batman vil trives i et kvarter uden al for mange katte.

Fakta om Batman

Navn: Batman
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 4 år
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 9. juli 2019 13:39
Adopteret: 14. august 2022 16:08
Internat: Inges Kattehjem, Odense
Allerede adopteret

Information om Inges Kattehjem, Odense

Beskrivelse af Inges Kattehjem, Odense

Afdelingen i Odense blev grundlagt i 1992 og har lige fra starten haft travlt. Allerede det første år var Kattehjemmet nærmest overfyldt, og det viste sig, at behovet for et kattehjem på Fyn var langt større, end vi frygtede.

Nytårsaften 2008 brændte afdelingen dog ned, da en vildfaren raket havde sat sig fast i taget. Den første måned gik med oprydning, telefonpasning og møder med forsikringsselskabet, men den 1. februar 2009 ankom et midlertidigt kattehus og den 10. februar kunne Kattehjemmet igen åbnes for videreformidling af katte. Det midlertidige kattehus blev udskiftet i maj 2009 med en helt ny og flot pavillon, hvorefter afdelingen igen kunne køre for fuld kraft.

Afdelingens dyrlæge og veterinæransvarlig:
Helle Rasmussen

Fakta:
Årligt bortformidler lokalafdelingen i Odense ca. 500 katte og killinger til nye hjem.

Fakta om Inges Kattehjem, Odense

Adresse: Landbrugsvej 18, 5260 Odense S
Hjemmeside: http://www.inges-kattehjem.dk/content/vores-katte-i-odense
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 44 85 35 55
Sidst tjekket: 18. august 2022 19:17