Shosana, hunkat (huskat) på 1 år

Da Shosana er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Shosana

— SHOSANA HAR FÅET NYT HJEM —. Smukke Shosana kunne ikke med ejers anden kat, så nu er hun på udkig efter et nyt dejligt hjem, der gerne må være i en lejlighed. Shosana er en usædvanlig misse-pige. Hun er døv, men det har ikke den store betydning for hendes livskvalitet. Hun er også Odd-eyed, dvs. hendes øjne har forskellig farve, uden det betyder noget. Bortset fra ovenstående, er Shosana den skønneste kat, der kan findes. Hun er meget social, men kan være lidt forsigtig. Hun er rigtig sød, kælen og legesyg. Hun holder af at ligge så højt som muligt. Hun er lidt/meget af en diva-kat.

Fakta om Shosana

Navn: Shosana
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 1 år
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 12. juli 2019 16:53
Adopteret: 26. juli 2019 13:04
Internat: Inges Kattehjem, Glostrup
Allerede adopteret
Da Shosana er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Inges Kattehjem, Glostrup

Beskrivelse af Inges Kattehjem, Glostrup

Hovedafdelingen i Glostrup blev grundlagt den 18. april 1970 af Inge Sørensen.

"Min mand var i søværnet og var ofte på togt. Når han kom hjem, syntes han, der blev flere og flere beboere fra gang til gang. Det kunne jo ikke blive ved, og da jeg erfarede, hvor lidt hjælp og forståelse, der var for kattens ve og vel, ønskede jeg mere og mere, at jeg kunne gøre noget for dem. Da firmaet jeg var ansat i, skulle flytte til Albertslund, besluttede vi at forsøge at finde en ejendom, der var mere egnet til kattene. Så i april 1970 flyttede vi fra vores dejlige byggeforeningshus ved Carlsberg på Vesterbro. Den første tid var hård. Jeg havde halvdagsarbejde, og hele huset (et nedlagt gartneri og senere barnevognsfabrik) skulle sættes i stand med de få midler, der var tilovers. Alligevel lykkedes det at starte landets første Kattehjem." fortæller Inge Sørensen.

I dag er alle bygninger istandsat. Adskillige tilbygninger har også været nødvendige, sådan at der om sommeren er plads til ikke mindre end 120 pensionskatte samt 50 nythjemskatte fordelt på 4 katteafdelinger, løbegård og sygeafdeling. Herudover råder Kattehjemmet også over egen klinik, der primært sørger for dyrlægeeftersyn, neutralisering, øremærkning og vaccination af indkomne katte.

Fakta:
Årligt bortformidler vi ca. 3.500 killinger og voksne katte til nye hjem.
På klinikken øremærker vi ca. 1700 katte årligt. Det daglige besøgstal kan i perioder komme op på mere end 100 personer.
Det største antal bortadoptioner på en enkelt dag er 31 killinger og voksne katte.

Se mere her: http://inges-kattehjem.dk/om-os/inges-afdelinger/glostrup/

Fakta om Inges Kattehjem, Glostrup

Adresse: Ejbydalsvej 260, 2600 Glostrup
Hjemmeside: http://www.inges-kattehjem.dk/content/vores-katte-i-glostrup
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 44 85 35 55
Sidst tjekket: 22. oktober 2019 20:49