Galadriel, hunkat (huskat)

Da Galadriel er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Galadriel

Galadriel, en meget ung, slank og blid kat, er mor i en storfamilie, som består af de fem hvide killinger Gandalf, Gollum, Legolas, Elrond og Arwen (fire hanner og en hun) samt de to sort/hvide hanner Yoda og Obi Wan og den charmerende stribede hunkilling. Galadriel var til en start lidt af en forsigtige type. Hun skulle have tid til at vænne sig til nye omgivelser og mennesker. Efter godt ophold hos plejefamilie er hun blevet opsøgende, meget kælen og rigtig legesyg. En adfærd, der passer til en helt ung kat Hun kommer oprindeligt fra et privat hjem, hvor der ikke var meget tid til hende og killingerne. Hun er ikke begejstret for selskab af andre katte og den kommende ejer vil derfor først se hendes fulde potentiale, når hun flytter hjem og falder til. Galadriel skal til hjem med hus og have.

Fakta om Galadriel

Navn: Galadriel
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder:
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 5. august 2019 19:37
Adopteret: 4. december 2019 07:40
Internat: Inges Kattehjem, Odense
Allerede adopteret
Da Galadriel er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Inges Kattehjem, Odense

Beskrivelse af Inges Kattehjem, Odense

Afdelingen i Odense blev grundlagt i 1992 og har lige fra starten haft travlt. Allerede det første år var Kattehjemmet nærmest overfyldt, og det viste sig, at behovet for et kattehjem på Fyn var langt større, end vi frygtede.

Nytårsaften 2008 brændte afdelingen dog ned, da en vildfaren raket havde sat sig fast i taget. Den første måned gik med oprydning, telefonpasning og møder med forsikringsselskabet, men den 1. februar 2009 ankom et midlertidigt kattehus og den 10. februar kunne Kattehjemmet igen åbnes for videreformidling af katte. Det midlertidige kattehus blev udskiftet i maj 2009 med en helt ny og flot pavillon, hvorefter afdelingen igen kunne køre for fuld kraft.

Afdelingens dyrlæge og veterinæransvarlig:
Helle Rasmussen

Fakta:
Årligt bortformidler lokalafdelingen i Odense ca. 500 katte og killinger til nye hjem.

Fakta om Inges Kattehjem, Odense

Adresse: Landbrugsvej 18, 5260 Odense S
Hjemmeside: http://www.inges-kattehjem.dk/content/vores-katte-i-odense
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 44 85 35 55
Sidst tjekket: 7. juli 2020 05:23