Puk, hunkat (huskat) på 2 år

Da Puk er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Puk

Puk er fundet ved et pizzeria, hvor hun gik og spiste rester. Hun var til en start ikke særlig begejstret for opholdet, men hun har udviklet sig en del i tiden på internatet. Puk er sin egen. Hun er en ret selvstændig kat, der ikke gør det store væsen ud ad til. Hun vil egne sig bedst til et roligt kattevant hjem, hvor der ikke stilles store forventninger til hende. Hun vil gerne snakke og kæle, når man lige giver sig tid til hende – og helst vil hun aes hen ad ryggen eller på siden af hovedet. Hun er ikke en, der nyder at sidde på arm eller blive båret rundt på længe. Puk er en smuk kat – kulsort med en lille smule hvidt på et par tæer på forpoterne. Hun skal til et hjem med ude adgang og et hjem uden andre katte.

Fakta om Puk

Navn: Puk
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 2 år
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 21. august 2019 21:37
Adopteret: 21. april 2020 12:41
Internat: Inges Kattehjem, Odense
Allerede adopteret
Da Puk er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Inges Kattehjem, Odense

Beskrivelse af Inges Kattehjem, Odense

Afdelingen i Odense blev grundlagt i 1992 og har lige fra starten haft travlt. Allerede det første år var Kattehjemmet nærmest overfyldt, og det viste sig, at behovet for et kattehjem på Fyn var langt større, end vi frygtede.

Nytårsaften 2008 brændte afdelingen dog ned, da en vildfaren raket havde sat sig fast i taget. Den første måned gik med oprydning, telefonpasning og møder med forsikringsselskabet, men den 1. februar 2009 ankom et midlertidigt kattehus og den 10. februar kunne Kattehjemmet igen åbnes for videreformidling af katte. Det midlertidige kattehus blev udskiftet i maj 2009 med en helt ny og flot pavillon, hvorefter afdelingen igen kunne køre for fuld kraft.

Afdelingens dyrlæge og veterinæransvarlig:
Helle Rasmussen

Fakta:
Årligt bortformidler lokalafdelingen i Odense ca. 500 katte og killinger til nye hjem.

Fakta om Inges Kattehjem, Odense

Adresse: Landbrugsvej 18, 5260 Odense S
Hjemmeside: http://www.inges-kattehjem.dk/content/vores-katte-i-odense
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 44 85 35 55
Sidst tjekket: 13. juli 2020 19:07