Rune og Kimie, hunkat (huskat) på 5 måneder

Da Rune og Kimie er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Rune og Kimie

Navn: Rune og Kimie Køn: Kastr. hankat og steril. hunkat Alder: 30/05/19 Race: Huskat. Søger Som udgangspunkt søger vi et fælles hjem til de to, da de er meget glade for hinanden. Baggrund/Historie Rune og Kimie har boet på internatetsiden den 27/06/19. De er indleveret som herreløse på samme dag men ikke fra samme sted. Begge var de dog fundet efterladt ved henholdsvis landevej og motorvej, begge havde voldsom øjenbetændelse og enormt meget brug for noget selskab. De blev hinandens bedste venner med det samme. Siden har de været i pleje, hvor de er vokset op med to voksne katte. Personlighed/Adfærd Rune er en sød og kærlig missedreng, der gerne vil ligge og putte i sofaen om aftenen. Han er "uldsutter" og kan bruge lang tid på at ælte og sutte på sit yndlingstæppe, imens han spinder højt. Ofte spinder han så snart man rører ham. Han kan fint løftes på, og når han er i hyggehumør, synes han også det er hyggeligt at blive båret lidt rundt på. Han er en skødekat, der elsker at ligge i skødet, især hvis man sidder på gulvet.Han er fuld af spilopper, er meget legesyg, nysgerrig og modig. Han er glad for teknologi og er vant til at spille et spil på telefonen, hvor han skal fange mus :) Kimie er en ganske særlig pige. Hun er sød og kærlig som sin plejebror, spinder højt og vil gerne putte både i sofaen om aftenen og sengen om natten, hvor hun gerne skal ligge så tæt på ansigtet som muligt for at putte sig og føle sig tryg. Når hun synes det er ved at være morgen, kan hun dog godt finde på at nappe en lidt i ansigtet, hvilket hun selvfølgelig skal vænnes af med. Hun kan fint løftes på og synes også det er hyggeligt at blive båret, når hun er i humør til det. Mens Rune sutter på tæpper, når han rigtig skal hygge sig, sutter Kimie på tørfoder og kan derfor være længe om at spise. Hun spiser desuden helst i selskab, enten af sine mennesker eller af en anden kat. I det hele taget er hun en lille selskabspapegøje, der helst ikke vil være helt alene. Ligesom sin bror er hun fuld af ballade. Hun er nysgerrig, legesyg og der er fuld fart på. Begge killinger har mødt børn i alderen 3-13 år nogle få gange og har taget det helt fint. Særlige bemærkninger Har du lyst til at møde Rune og Kimie, så kontakt endelig internatet, så vi kan henvise til plejefamilien der er bosat i Århus V. De er flytteklar nu.

Fakta om Rune og Kimie

Navn: Rune og Kimie
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 5 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 11. september 2019 17:51
Adopteret: 7. november 2019 11:52
Internat: Dansk Dyreværn Aarhus (The Voice of Pets)
Allerede adopteret
Da Rune og Kimie er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Dansk Dyreværn Aarhus (The Voice of Pets)

Beskrivelse af Dansk Dyreværn Aarhus (The Voice of Pets)

Dansk Dyreværn Århus er en almennyttig dyreværnsforening som:
 • Overtager herreløse dyr fra hele Østjylland
 • Driver et dyreinternat, hvor dyrene passes og plejes
 • Finder nye hjem til dyrene
 • Regulerer bestanden af hjemløse katte i Stor-Århus og giver fodertilskud
 • Arbejder for at forbedre forholdene for landbrugets produktionsdyr
 • Arbejder for at forbedre forholdene for dyrene i Danmark ved løbende at komme med forslag til ændringer i lovgivningen
 • Hjælper i sager og spørgsmål omkring vanrøgt og dyremishandling
 • Betaler for dyreambulancen i Århus Amt
 • Driver Dyregravpladsen
 • Iværksætter foranstaltninger til beskyttelse af vildtet i høstsæsonen
 • Rådgiver om dyrs pasning og adfærd
 • Virker i arbejdet for beskyttelse af vilde dyr - herunder truede arter
 • Udgiver bladet "Vore Dyr"
 • Drives økonomisk for midler indkommet ved arv, gaver og medlemskontingent
Dansk Dyreværn Århus er medlem af den verdensomspændende dyreværnsorganisation WSPA (World Society for the Protection of Animals), der har hovedkontor i London derudover støtter vi WWF, Verdensnaturfonden. Gennem disse medlemsskaber er vi med til at støtte dyreværnsarbejde verden over.

Donation:
MobilePay: 95 133, eller
Hjemmeside: https://thevoiceofpets.dk/stoet/.

Priser:
1.200,00 kr. pr. kat

Fakta om Dansk Dyreværn Aarhus (The Voice of Pets)

Adresse: Tingskoven 5, 8310 Tranbjerg
Hjemmeside: https://thevoiceofpets.dk/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 87 33 44 40
Sidst tjekket: 19. september 2020 14:22