Miss P. , hunkat på 5 år

Da Miss P.  er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Miss P. 

Navn: Miss P. Type: Indekat. Køn: Hunkat. Alder: 5 år
Farve: Sort med lille hvid plet på brystet. Særlige hensyn: Hjem uden små børn. Befinder sig i: Vanløse. Status: Neutraliseret, vaccineret og øremærket. Ormebehandlet. Medbringer sundhedsbog.
Formidlingsgebyr: Kr. 500,- Herudover anbefales tegning af en sygeforsikring - f. eks hos Dyreforsikringdanmark. dk. Lille søde (og lidt forsigtige) Miss P. søger et nyt hjem, da hun har mistet sin mor. Hun er lidt forsigtig i starten med fremmede, men utrolig kælen og sød og mild, når først hun kender folk og er tryg ved dem. Hun søger et hjem hos en enlig, et par eller en familie med store børn, som søger en nem kat og har forståelse for at hun skal have tid til at falde til før hun viser sit sande potentiale. Hun har været til sundhedstjek i august, hvor hun fik renset tænder og blev opdateret med vacciner.

Fakta om Miss P. 

Navn: Miss P. 
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 5 år
Race:
Tilføjet til siden: 2. oktober 2019 14:58
Adopteret: 21. februar 2020 11:28
Internat: Nordsjællands Kattehjælp
Allerede adopteret
Da Miss P.  er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Nordsjællands Kattehjælp

Beskrivelse af Nordsjællands Kattehjælp

Nordsjællands Kattehjælp er et stærkt netværk af katteelskere, der ønsker at forbedre forholdene for kattene i Nordsjælland. Vi hjælper herreløse katte videre i nye hjem efter kærligt plejeophold hos en af vores faste plejere og hjælper med gode råd og vejledning, hvis man står med en herreløs kat i sin have. Vi tilbyder hjælp til neutralisering, vaccination og øremærkning af genudsætningskatte i den udstrækning det er os muligt. Dette forudsætter at man tegner et medlemskab hos os. Vi har begrænsede ressourcer og vil derfor ofte være nødt til at prioritere, hvor der er mest brug for hjælp

Fakta om Nordsjællands Kattehjælp

Adresse: Munkesøvej 12, 3490 Kvistgård
Hjemmeside: http://kattehjaelp.dk/index.html
E-mail adresse:
Telefon nummer: Ikke oplyst
Sidst tjekket: 29. marts 2024 02:04