Daisy, hunkat (huskat) på 6 måneder

Beskrivelse af Daisy

Daisy og søster Ally er født i en stald af en vildtlevende missemor som forsvandt. De ankom til internatet i 11-12 ugers alderen og var ikke helt socialiseret på mennesker. De har været i pleje og er nu returneret og er klar til nyt hjem. Begge er stadig meget forsigtig anlagt. De hvæser en del af os, men vi kan sagtens komme i kontakt med dem og de er milde af sind. Vores supergode plejefamilie fortæller: Daisy kræver tid og ro for at falde til, hun har aldrig bidt eller revet. Daisy er lidt sværere at lokke frem i forhold til sin søster. Hun er dog villig til at komme nærmere, hvis der lokkes med godbidder. Bliver hun taget op på skødet i et tæppe overgiver hun sig hurtigt og spinder og nyder at blive nusset.

Adopter Daisy

Fakta om Daisy

Navn: Daisy
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 6 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 8. oktober 2019 21:19
Sidst opdateret: 12. november 2019 05:27
Internat: Inges Kattehjem, Odense
Adoptér

Information om Inges Kattehjem, Odense

Beskrivelse af Inges Kattehjem, Odense

Afdelingen i Odense blev grundlagt i 1992 og har lige fra starten haft travlt. Allerede det første år var Kattehjemmet nærmest overfyldt, og det viste sig, at behovet for et kattehjem på Fyn var langt større, end vi frygtede.

Nytårsaften 2008 brændte afdelingen dog ned, da en vildfaren raket havde sat sig fast i taget. Den første måned gik med oprydning, telefonpasning og møder med forsikringsselskabet, men den 1. februar 2009 ankom et midlertidigt kattehus og den 10. februar kunne Kattehjemmet igen åbnes for videreformidling af katte. Det midlertidige kattehus blev udskiftet i maj 2009 med en helt ny og flot pavillon, hvorefter afdelingen igen kunne køre for fuld kraft.

Ledelse:
Afdelingens daglige ledelse varetages af Sharon O’Connor og en gruppe frivillige hjælpere.

Afdelingens dyrlæge og veterinæransvarlig:
Helle Rasmussen

Fakta:
Årligt bortformidler lokalafdelingen i Odense ca. 500 katte og killinger til nye hjem.

Fakta om Inges Kattehjem, Odense

Adresse: Søndre Blvd. 83, 5000 Odense C
Hjemmeside: http://www.inges-kattehjem.dk/content/vores-katte-i-odense
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 44 85 35 55
Sidst tjekket: 12. november 2019 05:27