Sonny og søskende-, hunkat (huskat)

Da Sonny og søskende- er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Sonny og søskende-

Sonny er medlem af S-banden. Han er sammen med sin mor og søskende fundet i Årslev. Hele familien er lige vendt tilbage til internatet efter endt plejeophold og nu er Sonny og hans søskende klar til et nyt kapitel. Plejefamilie beskriver killingerne på flg måde: Sonny:Han-????skøn “lalleglad” misser. Han piber, når han ikke kan finde flokken. Han er en glad og livlig killing, elsker at løbe rundt og lege. Sonny har fået hjem 17/11-19. Simone????hun helt sort, er en dejlig misser med masser af krudt bag i. Hun er meget sød og livlig og elsker samvær med de andre killinger. Sonja: hvid under snuden og hvid halespids: ????den største puttemis, hun kan sove på dig i timevis og kan hun blive nusset på maven, er hun bare i kattehimlen. Sonja har fået nyt hjem 13/10. Sofie: hun med hvidt under snuden og knæk på halen: ????hun er den næststørste puttemis. Rigtig kælen misser. Sofie har fået nyt hjem. Solvej????hun med hvidt over snuden – er en skøn og rolig misser. Hun kan være i drømmeland i timevis. Solvej har fået nyt hjem 17/10..

Fakta om Sonny og søskende-

Navn: Sonny og søskende-
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder:
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 11. oktober 2019 16:05
Adopteret: 21. november 2019 17:26
Internat: Inges Kattehjem, Odense
Allerede adopteret
Da Sonny og søskende- er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Inges Kattehjem, Odense

Beskrivelse af Inges Kattehjem, Odense

Afdelingen i Odense blev grundlagt i 1992 og har lige fra starten haft travlt. Allerede det første år var Kattehjemmet nærmest overfyldt, og det viste sig, at behovet for et kattehjem på Fyn var langt større, end vi frygtede.

Nytårsaften 2008 brændte afdelingen dog ned, da en vildfaren raket havde sat sig fast i taget. Den første måned gik med oprydning, telefonpasning og møder med forsikringsselskabet, men den 1. februar 2009 ankom et midlertidigt kattehus og den 10. februar kunne Kattehjemmet igen åbnes for videreformidling af katte. Det midlertidige kattehus blev udskiftet i maj 2009 med en helt ny og flot pavillon, hvorefter afdelingen igen kunne køre for fuld kraft.

Afdelingens dyrlæge og veterinæransvarlig:
Helle Rasmussen

Fakta:
Årligt bortformidler lokalafdelingen i Odense ca. 500 katte og killinger til nye hjem.

Fakta om Inges Kattehjem, Odense

Adresse: Landbrugsvej 18, 5260 Odense S
Hjemmeside: http://www.inges-kattehjem.dk/content/vores-katte-i-odense
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 44 85 35 55
Sidst tjekket: 4. juni 2020 16:49