Debby, hunkat (huskat) på 3 måneder

Da Debby er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Debby

Debby – sort med hvidt med en lille sort plet under hagen. Debby er en supersød og sjov killing og helt utrolig nysgerrig lille kat. Hun er meget aktiv og elsker at løbe og hendes kælenavn er lynet. Hun følger med i alt, der foregår i huset. Når hun har krudtet af, ligger hun gerne i sofaen om aftenen. Hun vil gerne tages op på armen og hun skal nok selv sige til, når hun vil ned igen. Hun skal have en stor vandskål, da hun dypper sine poter i vandskålen og slikker vandet af dem. Hun vil snakke med alle voksne og børn. Hun vil ikke egne sig som kat i en lille. lejlighed, da hun er meget aktiv. Debby har været i pleje sammen med. sine 4 søskende (Hannibal, Maria, Henriette og Tessi) og deres mor Sissi. Kan bruge både åben og lukket. kattebakke. Elsker at blive redt med en kam. Yndlingslegetøj: drillepind m. læder, bordtennisbold, Aktivitetsbane med bolde og papkasser. Ligger gerne og sover på kradsetræ om dagen. Har mad stående hele tiden og overspiser ikke. Elsker at drikke vand af en stor hundeskål og af drikkefontæne. Meget ”hjælpsom” i det daglige arbejde i huset. Meget social og vil gerne snakke med alle voksne og børn. Har haft adgang til en overdækket terrasse og få frisk luft. Vi leger ikke med hænder her i huset, hænder er til at kæle med.

Fakta om Debby

Navn: Debby
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 3 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 20. oktober 2019 08:42
Adopteret: 11. november 2019 20:57
Internat: Inges Kattehjem, Odense
Allerede adopteret
Da Debby er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Inges Kattehjem, Odense

Beskrivelse af Inges Kattehjem, Odense

Afdelingen i Odense blev grundlagt i 1992 og har lige fra starten haft travlt. Allerede det første år var Kattehjemmet nærmest overfyldt, og det viste sig, at behovet for et kattehjem på Fyn var langt større, end vi frygtede.

Nytårsaften 2008 brændte afdelingen dog ned, da en vildfaren raket havde sat sig fast i taget. Den første måned gik med oprydning, telefonpasning og møder med forsikringsselskabet, men den 1. februar 2009 ankom et midlertidigt kattehus og den 10. februar kunne Kattehjemmet igen åbnes for videreformidling af katte. Det midlertidige kattehus blev udskiftet i maj 2009 med en helt ny og flot pavillon, hvorefter afdelingen igen kunne køre for fuld kraft.

Afdelingens dyrlæge og veterinæransvarlig:
Helle Rasmussen

Fakta:
Årligt bortformidler lokalafdelingen i Odense ca. 500 katte og killinger til nye hjem.

Fakta om Inges Kattehjem, Odense

Adresse: Landbrugsvej 18, 5260 Odense S
Hjemmeside: http://www.inges-kattehjem.dk/content/vores-katte-i-odense
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 44 85 35 55
Sidst tjekket: 30. maj 2020 19:50