Maria, hunkat (huskat) på 3 måneder

Da Maria er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Maria

Maria – sort med hvidt med et halvt overskæg og korte sokker på bagben. Hun er en rigtig kærlig lille mis. Hun snakker lidt på den behagelige måde og møder os med løftet hale. Kæler vi hende over ryggen, så spinder hun højt. Hun er en aktiv lille mis, som følger med i alt, hvad der foregår i huset. Hun elsker at løbe rundt og lege. Man er ikke i tvivl, når hun gerne vil op og nusses lidt, så stiller hun sig og snakker og snor sig op af vores ben. Maria vil snakke med alle voksne og børn. Maria har været i pleje sammen med sine 4 søskende (Debby, Hannibal, Henriette og Tessi) og deres mor Sissi. Kan bruge både åben og lukket kattebakke. Elsker at blive redt med en kam. Yndlingslegetøj: drillepind m. læder, bordtennisbold, aktivitetsbane med bolde og papkasser. Ligger gerne og sover på kradsetræ om dagen. Har mad stående hele tiden og overspiser ikke. Elsker at drikke vand af en stor hundeskål og af drikkefontæne. Meget ”hjælpsom” i det daglige arbejde i huset. Meget social og vil gerne snakke med alle voksne og børn. Har haft adgang til en overdækket terrasse og få frisk luft. Vi leger ikke med hænder her i huset, hænder er til at kæle med og ikke til leg.

Fakta om Maria

Navn: Maria
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 3 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 20. oktober 2019 08:42
Adopteret: 3. november 2019 16:50
Internat: Inges Kattehjem, Odense
Allerede adopteret
Da Maria er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Inges Kattehjem, Odense

Beskrivelse af Inges Kattehjem, Odense

Afdelingen i Odense blev grundlagt i 1992 og har lige fra starten haft travlt. Allerede det første år var Kattehjemmet nærmest overfyldt, og det viste sig, at behovet for et kattehjem på Fyn var langt større, end vi frygtede.

Nytårsaften 2008 brændte afdelingen dog ned, da en vildfaren raket havde sat sig fast i taget. Den første måned gik med oprydning, telefonpasning og møder med forsikringsselskabet, men den 1. februar 2009 ankom et midlertidigt kattehus og den 10. februar kunne Kattehjemmet igen åbnes for videreformidling af katte. Det midlertidige kattehus blev udskiftet i maj 2009 med en helt ny og flot pavillon, hvorefter afdelingen igen kunne køre for fuld kraft.

Afdelingens dyrlæge og veterinæransvarlig:
Helle Rasmussen

Fakta:
Årligt bortformidler lokalafdelingen i Odense ca. 500 katte og killinger til nye hjem.

Fakta om Inges Kattehjem, Odense

Adresse: Landbrugsvej 18, 5260 Odense S
Hjemmeside: http://www.inges-kattehjem.dk/content/vores-katte-i-odense
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 44 85 35 55
Sidst tjekket: 29. marts 2024 11:30