Samira, hunkat (huskat) på 2 år

Beskrivelse af Samira

Samira er fundet efterladt med sine to killinger Nakia og Shuri. Den lille familie er blevet plejet af en af vores dygtige plejefamilier. Samira killinger er for længst fløjet fra reden og nu venter hun på at få sit eget hjem. Samira er en dejlig kat. Hun er følsom overfor nye ændringer og vi mener at et hjem uden små børn og andre dyr vil passe godt til hende. Plejefamilien fortæller at hun snakker meget og er både kontaktsøgende og kælen, når hun er blevet tryg i det nye hjem. Hun er den selvstændige type. Hun er ikke voldsomt interesseret i at blive holdt og krammet, men hun vil utrolig gerne snakke og kæle. Samira skal have mulighed for at kunne komme ud.

Fakta om Samira

Navn: Samira
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 2 år
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 23. oktober 2019 10:57
Adopteret: 15. april 2020 13:19
Internat: Inges Kattehjem, Odense
Allerede adopteret
Der blev ikke fundet nogle billeder af Samira

Information om Inges Kattehjem, Odense

Beskrivelse af Inges Kattehjem, Odense

Afdelingen i Odense blev grundlagt i 1992 og har lige fra starten haft travlt. Allerede det første år var Kattehjemmet nærmest overfyldt, og det viste sig, at behovet for et kattehjem på Fyn var langt større, end vi frygtede.

Nytårsaften 2008 brændte afdelingen dog ned, da en vildfaren raket havde sat sig fast i taget. Den første måned gik med oprydning, telefonpasning og møder med forsikringsselskabet, men den 1. februar 2009 ankom et midlertidigt kattehus og den 10. februar kunne Kattehjemmet igen åbnes for videreformidling af katte. Det midlertidige kattehus blev udskiftet i maj 2009 med en helt ny og flot pavillon, hvorefter afdelingen igen kunne køre for fuld kraft.

Afdelingens dyrlæge og veterinæransvarlig:
Helle Rasmussen

Fakta:
Årligt bortformidler lokalafdelingen i Odense ca. 500 katte og killinger til nye hjem.

Fakta om Inges Kattehjem, Odense

Adresse: Landbrugsvej 18, 5260 Odense S
Hjemmeside: http://www.inges-kattehjem.dk/content/vores-katte-i-odense
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 44 85 35 55
Sidst tjekket: 1. juni 2020 09:17