Boris, hankat

Da Boris er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Boris

Boris blev fundet da han og 2 søskende opsøgte en ældre mand. De var meget sultne og især Boris trængte til mad. Desværre lukkede han dem ikke indenfor og de to andre forsvandt. Boris fik dog andre søskende i stedet. Boris er en rigtig livsnyder! Han elsker at slænge sig på sofaen sammen med sine mennesker og god mad står øverst på ønskesedlen. Boris er en kælepotte og elsker at få sin mave nusset. Navn: Boris By: Søborg Flytteklar: 14. December-19 Pris: 1350 kr. Skriv til vores mail og få kontaktinfo til plejefamilien.

Fakta om Boris

Navn: Boris
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder:
Race:
Tilføjet til siden: 5. november 2019 11:43
Adopteret: 7. november 2019 19:16
Internat: Killingehjælpen
Allerede adopteret
Da Boris er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Killingehjælpen

Beskrivelse af Killingehjælpen

Dette er ikke et internat, men et netværk af plejefamilier, og har derfor ikke en specifik adresse. Kattene befinder sig ikke nødvendigvis, i det angivne postnummer.

Killingehjælpen er en non-profit dyreværnsorganisation der redder moderløse killinger og drægtige hunkatte i nød. Vi er et netværk af erfarne plejefamilier, der frivilligt står klar til at tage killingerne i pleje, indtil de er store nok til at flytte til et permanent hjem.

Akut: [email protected] Du skal bruge denne email i alle akutte tilfælde. Husk at skriv "Akut" i emnefeltet og skriv hvor i landet killingen/killingerne befinder sig.

Køb: [email protected] Du skal bruge denne mail til at indhente alt information om køb af vores dejlige killinger.

Fakta om Killingehjælpen

Adresse: Ukendt, Sjælland
Hjemmeside: http://www.killingehjaelpen.dk/
E-mail adresse:
Telefon nummer: Ikke oplyst
Sidst tjekket: 2. juni 2020 00:04