Felix, hankat

Da Felix er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Felix

Lille søde Felix blev sammen med sine søskende afvist af deres missemor. Ejeren forsøgte at ligge kuldet til hos en missemor med store killinger og det overlevede de desværre ikke allesammen. De er derfor sammen i kærlig pleje. Felix er den smadder legesyge killing, som slet ikke er bange for noget. Når han er træt, er det bedste han ved at hænge på et menneske og få nus og spinde. Felix er vant til børn, hunde og voksne katte. Navn: Felix By:Høng Flytteklar: 21. December-19 Pris: 1350 kr. Skriv til vores mail og få kontaktinfo til plejefamilien.

Fakta om Felix

Navn: Felix
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder:
Race:
Tilføjet til siden: 5. november 2019 19:39
Adopteret: 11. november 2019 10:00
Internat: Killingehjælpen
Allerede adopteret
Da Felix er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Killingehjælpen

Beskrivelse af Killingehjælpen

Dette er ikke et internat, men et netværk af plejefamilier, og har derfor ikke en specifik adresse. Kattene befinder sig ikke nødvendigvis, i det angivne postnummer.

Killingehjælpen er en non-profit dyreværnsorganisation der redder moderløse killinger og drægtige hunkatte i nød. Vi er et netværk af erfarne plejefamilier, der frivilligt står klar til at tage killingerne i pleje, indtil de er store nok til at flytte til et permanent hjem.

Akut: [email protected] Du skal bruge denne email i alle akutte tilfælde. Husk at skriv "Akut" i emnefeltet og skriv hvor i landet killingen/killingerne befinder sig.

Køb: [email protected] Du skal bruge denne mail til at indhente alt information om køb af vores dejlige killinger.

Fakta om Killingehjælpen

Adresse: Ukendt, Sjælland
Hjemmeside: http://www.killingehjaelpen.dk/
E-mail adresse:
Telefon nummer: Ikke oplyst
Sidst tjekket: 2. juni 2020 00:04