Rose, hunkat

Beskrivelse af Rose

Rose og hendes søskende blev reddet, da man så en kvinde sætte små killinger ud på gaden. De kom derfor i pleje, da deres mor også var forsvundet og de får nu sutteflaske. Rose er en bestemt lille dame, med ben i næsen. Hun giver udtryk for hvad hun vil og ikke vil. Kæl er dog altid øverst på Roses liste. Navn: Rose By: København V Flyttedato: 20. December-19 Pris: 1350 kr. Skriv til vores mail og få kontaktoplysninger til plejefamilien.

Adopter Rose

Fakta om Rose

Navn: Rose
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder:
Race:
Tilføjet til siden: 6. november 2019 10:23
Sidst opdateret: 14. november 2019 00:23
Internat: Killingehjælpen
Adoptér

Information om Killingehjælpen

Beskrivelse af Killingehjælpen

Dette er ikke et internat, men et netværk af plejefamilier, og har derfor ikke en specifik adresse. Kattene befinder sig ikke nødvendigvis, i det angivne postnummer.

Killingehjælpen er en non-profit dyreværnsorganisation der redder moderløse killinger og drægtige hunkatte i nød. Vi er et netværk af erfarne plejefamilier, der frivilligt står klar til at tage killingerne i pleje, indtil de er store nok til at flytte til et permanent hjem.

Akut: [email protected] Du skal bruge denne email i alle akutte tilfælde. Husk at skriv "Akut" i emnefeltet og skriv hvor i landet killingen/killingerne befinder sig.

Køb: [email protected] Du skal bruge denne mail til at indhente alt information om køb af vores dejlige killinger.

Fakta om Killingehjælpen

Adresse: Ukendt, Sjælland
Hjemmeside: http://www.killingehjaelpen.dk/
E-mail adresse:
Telefon nummer: Ikke oplyst
Sidst tjekket: 14. november 2019 00:23