Mille, (hun) BESØG PÅ VEJ (5/1-20), hankat på 3 måneder

Da Mille, (hun) BESØG PÅ VEJ (5/1-20) er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Mille, (hun) BESØG PÅ VEJ (5/1-20)

Navn: Mille, (hun) BESØG PÅ VEJ (5/1-20). Marley (han), Modig (hun), Manse (han) og Chili (hun) har alle fået hjem. Type: Indekat/udekat. Farve: Tickedtabby (harefarvet krop og gråstribet hoved). Alder: Født ca. 10/9-19. Klar til hjem 20/12-19.
Særlige hensyn: -. Befinder sig i: Kvistgård. Status: Neutraliseret, vaccineret 1. gang, øre- og chipmærket. Ormebehandlet. Medbringer sundhedsbog.
Formidlingsgebyr: Kr. 1200,- Herudoveranbefales tegning af en sygeforsikring - f. eks hosDyreforsikringdanmark. dk. Disse 5 skønne banditter blev fundet ved Elværket i Helsingør, hvor de boede under udendørsscene. De kom ind i pleje som 5 ugers killinger. Desværre var deres mor uhelbredelig syg (bughindebetændelse) og kunne derfor ikke reddes. De er i pleje sammen med en tidligere morkat (Nala) der forsøger at opdrage lidt på dem. Deres mor blev testet negativ på Fiv/Felv. De søger som udgangspunkt hjem som indekat men med mulighed for udeliv til foråret, såfremt man bor i i et kattevenligt område. Et hjem der søger 2 killinger eller hvor der allerede bor en anden sød kat vil være perfekt. De er ikke egnet til førstegangsejere og familier med små børn, da der ligger et stykke fortsat socialiseringsarbejde i dem. Mille er legesyg og nysgerrig men stadig lidt forsigtig når der ikke er godbidder eller legetøj i nærheden. Hun elsker at lege med Modig. Umiddelbart vil hun egne sig til hjem med eller uden anden kat. Man skal dog være opmærksom på at hun fortsat kræver daglig socialisering for at blive helt tryg. Manse er den modige dreng, der altid er først til at tjekke ind ved madskålen. Han elsker godbidder og sidder på numsen og tager om ens hånd med poterne når han tigger. Han vil elske at bo de fleste steder - bare der er god mad. Manse har fået hjem. Marley ligner altid en der lige er stået op. Han er en meget mild hankat. Han elsker at lege med Modig og Mille men er altid den første til at lægge sig og tage en lur mens pigerne leger videre. Han er stadig lidt forsigtig når der ikke er legetøj og godbidder i nærheden. Marley har umiddelbart brug for en katteven i sit nye hjem, som han kan støtte sig lidt op af. Der er besøg på vej til Marley. Marley har fået hjem. Modig er den sejeste lille pige. Fra første færd den modigste og den med mest energi. Hun ELSKER at lege og kan blive ved længe. Hun er også den mindste i kuldet og lever bestemt op til ordsproget "hellere lille og vågen." Modig vil elske at have en katteven i sit nye hjem men vil også fint kunne trives som enekat, såfremt man er indstillet på at lege med hende (aktivere hende) dagligt. Modig har fået hjem. Chili er den mest forsigtige i kuldet - og den mest hvæsende i de første uger, men hun er efterhånden kommet godt med de andre og er helt klart den klogeste af dem alle. Hun har hele tiden styr på alt hvad der foregår og kan godt trække sig når de andre 4 leger for voldsomt. Chili har fået hjem.

Fakta om Mille, (hun) BESØG PÅ VEJ (5/1-20)

Navn: Mille, (hun) BESØG PÅ VEJ (5/1-20)
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 3 måneder
Race:
Tilføjet til siden: 5. december 2019 14:06
Adopteret: 6. januar 2020 12:24
Internat: Nordsjællands Kattehjælp
Allerede adopteret
Da Mille, (hun) BESØG PÅ VEJ (5/1-20) er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Nordsjællands Kattehjælp

Beskrivelse af Nordsjællands Kattehjælp

Nordsjællands Kattehjælp er et stærkt netværk af katteelskere, der ønsker at forbedre forholdene for kattene i Nordsjælland. Vi hjælper herreløse katte videre i nye hjem efter kærligt plejeophold hos en af vores faste plejere og hjælper med gode råd og vejledning, hvis man står med en herreløs kat i sin have. Vi tilbyder hjælp til neutralisering, vaccination og øremærkning af genudsætningskatte i den udstrækning det er os muligt. Dette forudsætter at man tegner et medlemskab hos os. Vi har begrænsede ressourcer og vil derfor ofte være nødt til at prioritere, hvor der er mest brug for hjælp

Fakta om Nordsjællands Kattehjælp

Adresse: Munkesøvej 12, 3490 Kvistgård
Hjemmeside: http://kattehjaelp.dk/index.html
E-mail adresse:
Telefon nummer: Ikke oplyst
Sidst tjekket: 28. marts 2024 10:46