Silas, hankat (huskat) på 1 år

Beskrivelse af Silas

Silas er fra et hjem hvor kattebestanden kom helt ud af kontrol. Han har løbet i en større flok af katte og har været vant til at være meget ude. Silas er forskræmt, men meget mild af sind. Silas kommende ejer skal være kattevant og absolut tålmodig. Det kræver forståelse og Tid at vinde hans tillid. Vi er ret overbeviste om at han nok skal blive mere tryg og tillidsfuld med tiden. Han har allerede, på den korte tid han har opholdt sig på internatet, taget store skridt i den rigtige retning.

Adopter Silas

Fakta om Silas

Navn: Silas
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 1 år
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 5. maj 2020 13:22
Sidst opdateret: 1. juni 2020 07:41
Internat: Inges Kattehjem, Odense
Adoptér

Information om Inges Kattehjem, Odense

Beskrivelse af Inges Kattehjem, Odense

Afdelingen i Odense blev grundlagt i 1992 og har lige fra starten haft travlt. Allerede det første år var Kattehjemmet nærmest overfyldt, og det viste sig, at behovet for et kattehjem på Fyn var langt større, end vi frygtede.

Nytårsaften 2008 brændte afdelingen dog ned, da en vildfaren raket havde sat sig fast i taget. Den første måned gik med oprydning, telefonpasning og møder med forsikringsselskabet, men den 1. februar 2009 ankom et midlertidigt kattehus og den 10. februar kunne Kattehjemmet igen åbnes for videreformidling af katte. Det midlertidige kattehus blev udskiftet i maj 2009 med en helt ny og flot pavillon, hvorefter afdelingen igen kunne køre for fuld kraft.

Afdelingens dyrlæge og veterinæransvarlig:
Helle Rasmussen

Fakta:
Årligt bortformidler lokalafdelingen i Odense ca. 500 katte og killinger til nye hjem.

Fakta om Inges Kattehjem, Odense

Adresse: Landbrugsvej 18, 5260 Odense S
Hjemmeside: http://www.inges-kattehjem.dk/content/vores-katte-i-odense
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 44 85 35 55
Sidst tjekket: 1. juni 2020 07:41