Futte, hankat (perser) på 6 år

Beskrivelse af Futte

Denne skønne Perser hedder Futte og han er godheden selv. Han er indleveret til internatet pga. sygdom i familien og det var med stor sorg at han blev afleveret til os. Han har været højt elsket, ingen tvivl om det. Hans bedste ven var hans kattebror som han desværre har mistet, så det er mange ting for Futte at forholde sig til. Men nu er Futte blomstret op efter alt det han har mistet. Hold da op al den kærlighed vi får igen. Han er så kælen og tillidsfuld og han knytter sig meget til sit menneske. Han ruller rundt i hans kurv og han savler af bare glæde når vi er hos ham. Hans nye hjem skal være stille og roligt og har man forstand på racen, er dette klart en fordel. Futte har en pels som kræver næsten daglig pleje og han bliver får dagligt vasket øjne og næse. Futte har været vant til at færdes frit i en stor have, så der skal være adgang til udelivet i hans nye hjem. Futte er kastreret, chippet og vaccineret. Besøg kan kun ske efter aftale inden for vores åbningstider. Kat, Han. Race. Perser. 6 år og 1 måned.

Fakta om Futte

Navn: Futte
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 6 år
Race: Perser
Tilføjet til siden: 8. maj 2020 18:08
Adopteret: 18. maj 2020 15:39
Internat: Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem
Allerede adopteret
Der blev ikke fundet nogle billeder af Futte

Information om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Tider:
Mandag, onsdag og fredag er der åbent fra 12.00 til 16.30
Søndag fra 11.00 til 14.00

Priser:
Aktuelle priser for adoption kan ses på De Kære Dyr.

Bemærk:
Formidling af kat kan kun ske ved personligt fremmøde. Ved køb af kat er det et krav at katten transporteres i en rigtig transportkasse. (kan evt. købes i butikken til kr. 119,-) samt at katten får det foder den er vant til som skal købes i butikken den første gang.

Alle katte/killinger bliver neutraliseret, chippet, vaccineret, testet for FIV/FELV (katteaids og katteleukemi), orme og loppebehandlet og sundhedstjekket inden de kan sendes til et nyt godt hjem.

Der tages forbehold for ændringer. Aktuelle åbningstider kan ses på Falster Internat på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. For priser henvises der til De Kære Dyr.

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Adresse: Nykøbingvej 74, 4850 Stubbekøbing
Hjemmeside: https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/falsters-kattehjem
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 54 44 15 40
Sidst tjekket: 4. juni 2020 12:15