Kristtorn Og Mimmer, hankanin (belgisk kæmpe/dansk landkanin) på 1 år og 11 måneder

Beskrivelse af Kristtorn Og Mimmer

Kristtorn og Mimmer er lige blevet sat sammen og man må sige at de er et godt match. De er bare så glade for hinanden og de skal selvfølgelig kun til samme hjem. De er begge to utrolig rolige, kærlige og meget milde af sind. Når vi kæler dem nyder de det virkelig,. og lukker deres øjne. De er nemme at komme til og er bare så søde. Det er 2 store kaniner som vejer ml 3-4 kg og de kræver meget plads. De er vant til udendørs livet som de elsker og de skal kun til et hjem med meget plads. De er begge neutraliseret, chippet og vaccineret. Kaniner skal have korrekt fodring, god plads, og mulighed for at bruge deres sanser, både ift. at grave, søge føde, gnave og opleve. Vi anbefaler at man sætter sig grundigt ind i det at have kanin, og henviser glad til www. frikanin. dk Alt for mange kaniner lever et usselt liv i for små bure og med ingen aktivitet, forkert fodring og som følge heraf en dårlig livskvalitet. Vi sender kun vores kaniner ud i seriøse hjem med indsigt. Her på internatet er vores kaniner vant til at være ude. Ring endelig og få en snak for yderligere oplysninger. Vores kaniner koster kr. 350,-pr. stk. og er altid neutraliseret, chippet og vaccineret. Besøg kan kun ske efter aftale inden for vores åbningstider. Kanin, Han. Race. Belgisk Kæmpe/Dansk Landkanin. 1 år og 11 måneder.

Fakta om Kristtorn Og Mimmer

Navn: Kristtorn Og Mimmer
Dyreart: Kanin
Køn: Han
Alder: 1 år og 11 måneder
Race: Belgisk kæmpe/dansk landkanin
Tilføjet til siden: 11. maj 2020 17:00
Adopteret: 20. maj 2020 11:30
Internat: Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem
Allerede adopteret
Der blev ikke fundet nogle billeder af Kristtorn Og Mimmer

Information om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Tider:
Mandag, onsdag og fredag er der åbent fra 12.00 til 16.30
Søndag fra 11.00 til 14.00

Priser:
Aktuelle priser for adoption kan ses på De Kære Dyr.

Bemærk:
Formidling af kat kan kun ske ved personligt fremmøde. Ved køb af kat er det et krav at katten transporteres i en rigtig transportkasse. (kan evt. købes i butikken til kr. 119,-) samt at katten får det foder den er vant til som skal købes i butikken den første gang.

Alle katte/killinger bliver neutraliseret, chippet, vaccineret, testet for FIV/FELV (katteaids og katteleukemi), orme og loppebehandlet og sundhedstjekket inden de kan sendes til et nyt godt hjem.

Der tages forbehold for ændringer. Aktuelle åbningstider kan ses på Falster Internat på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. For priser henvises der til De Kære Dyr.

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Adresse: Nykøbingvej 74, 4850 Stubbekøbing
Hjemmeside: https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/falsters-kattehjem
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 54 44 15 40
Sidst tjekket: 28. maj 2020 00:09