Kirsten, hunkat (huskat)

Beskrivelse af Kirsten

Kirsten kommer fra en ejendom, hvor der var blevet alt for mange katte. Hun har været vant til at løbe ude sammen med en del andre katte. Hun er derfor ikke helt socialiseret på mennesker og vi leder efter et hjem, hvor hun kan gøre nytte som musefanger. Vi kan godt snakke lidt med Kirsten, men det er bestemt ikke lige hendes ’kop the’- hun gør ingenting, men trykker sig bare lidt. Vi er sikre på at Kirsten vil falde godt til på en gård/ gartneri eller lignede, hvor man ikke forventer at hun hopper på skødet hele tiden.

Adopter Kirsten

Fakta om Kirsten

Navn: Kirsten
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder:
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 11. maj 2020 17:18
Sidst opdateret: 1. juni 2020 06:37
Internat: Inges Kattehjem, Odense
Adoptér

Information om Inges Kattehjem, Odense

Beskrivelse af Inges Kattehjem, Odense

Afdelingen i Odense blev grundlagt i 1992 og har lige fra starten haft travlt. Allerede det første år var Kattehjemmet nærmest overfyldt, og det viste sig, at behovet for et kattehjem på Fyn var langt større, end vi frygtede.

Nytårsaften 2008 brændte afdelingen dog ned, da en vildfaren raket havde sat sig fast i taget. Den første måned gik med oprydning, telefonpasning og møder med forsikringsselskabet, men den 1. februar 2009 ankom et midlertidigt kattehus og den 10. februar kunne Kattehjemmet igen åbnes for videreformidling af katte. Det midlertidige kattehus blev udskiftet i maj 2009 med en helt ny og flot pavillon, hvorefter afdelingen igen kunne køre for fuld kraft.

Afdelingens dyrlæge og veterinæransvarlig:
Helle Rasmussen

Fakta:
Årligt bortformidler lokalafdelingen i Odense ca. 500 katte og killinger til nye hjem.

Fakta om Inges Kattehjem, Odense

Adresse: Landbrugsvej 18, 5260 Odense S
Hjemmeside: http://www.inges-kattehjem.dk/content/vores-katte-i-odense
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 44 85 35 55
Sidst tjekket: 1. juni 2020 06:37