Bibbi, hunkat (huskat) på 8 måneder

Beskrivelse af Bibbi

Bibbi er blevet indleveret hos os i et samarbejde med et projekt der genudsætter vildfarende katte. Hun har siddet hos os i lidt over en uge nu og vi vurderer at hun godt kan sendes ud i et nyt hjem, MEN: Hun er meget forsigtig af sig og skal derfor ud til nogle der har viljen, tålmodigheden og erfaring med skræmte og forsigtige katte. Hun skal ikke ud til børn, da hun er meget utryg ved høje lyde og bevægelser. Når det er sagt er vi sikre på hun kan blive en rigtig dejlig og kælen kat. Hun er allerede nu ret kælen og er glad for at nusses bag ørene. Hun er ikke en vildkat på nogen måde. Hun er ca 8 mdr gammel. Hun har blot brug for nogle der vil tage sig godt af hende, kom endelig ud og snak med hende i Glostrup.

Fakta om Bibbi

Navn: Bibbi
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 8 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 12. maj 2020 12:17
Adopteret: 19. maj 2020 11:15
Internat: Inges Kattehjem, Glostrup
Allerede adopteret
Der blev ikke fundet nogle billeder af Bibbi

Information om Inges Kattehjem, Glostrup

Beskrivelse af Inges Kattehjem, Glostrup

Hovedafdelingen i Glostrup blev grundlagt den 18. april 1970 af Inge Sørensen.

"Min mand var i søværnet og var ofte på togt. Når han kom hjem, syntes han, der blev flere og flere beboere fra gang til gang. Det kunne jo ikke blive ved, og da jeg erfarede, hvor lidt hjælp og forståelse, der var for kattens ve og vel, ønskede jeg mere og mere, at jeg kunne gøre noget for dem. Da firmaet jeg var ansat i, skulle flytte til Albertslund, besluttede vi at forsøge at finde en ejendom, der var mere egnet til kattene. Så i april 1970 flyttede vi fra vores dejlige byggeforeningshus ved Carlsberg på Vesterbro. Den første tid var hård. Jeg havde halvdagsarbejde, og hele huset (et nedlagt gartneri og senere barnevognsfabrik) skulle sættes i stand med de få midler, der var tilovers. Alligevel lykkedes det at starte landets første Kattehjem." fortæller Inge Sørensen.

I dag er alle bygninger istandsat. Adskillige tilbygninger har også været nødvendige, sådan at der om sommeren er plads til ikke mindre end 120 pensionskatte samt 50 nythjemskatte fordelt på 4 katteafdelinger, løbegård og sygeafdeling. Herudover råder Kattehjemmet også over egen klinik, der primært sørger for dyrlægeeftersyn, neutralisering, øremærkning og vaccination af indkomne katte.

Fakta:
Årligt bortformidler vi ca. 3.500 killinger og voksne katte til nye hjem.
På klinikken øremærker vi ca. 1700 katte årligt. Det daglige besøgstal kan i perioder komme op på mere end 100 personer.
Det største antal bortadoptioner på en enkelt dag er 31 killinger og voksne katte.

Se mere her: http://inges-kattehjem.dk/om-os/inges-afdelinger/glostrup/

Fakta om Inges Kattehjem, Glostrup

Adresse: Ejbydalsvej 260, 2600 Glostrup
Hjemmeside: http://www.inges-kattehjem.dk/content/vores-katte-i-glostrup
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 44 85 35 55
Sidst tjekket: 4. juni 2020 12:03