Trold, hunkat (huskat) på 8 måneder

Beskrivelse af Trold

Trold var originalt en genudsætningskat, ligesom Bibbi, men hun er nu blevet så sød og kælen at vi vurderer at hun sagtens kan komme ud i nyt hjem. Men, det skal være uden børn og helst ud til nogle der har erfaring med skræmte katte og tålmodigheden til dem. Hun bliver stadig lidt bange af høje lyde og pludselige bevægelser, så man skal være lidt rolig omkring hende. Hun bliver mere og mere nysgerrig for hver dag og vi kan se der er fremskridt i hendes adfærd. Vi er sikre på hun kan blive en rigtig dejlig, kælen kat, hvis man blot har tålmodigheden og lyst til vise hende tryghed i gode hænder.

Fakta om Trold

Navn: Trold
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 8 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 13. maj 2020 11:45
Adopteret: 19. maj 2020 11:15
Internat: Inges Kattehjem, Glostrup
Allerede adopteret
Der blev ikke fundet nogle billeder af Trold

Information om Inges Kattehjem, Glostrup

Beskrivelse af Inges Kattehjem, Glostrup

Hovedafdelingen i Glostrup blev grundlagt den 18. april 1970 af Inge Sørensen.

"Min mand var i søværnet og var ofte på togt. Når han kom hjem, syntes han, der blev flere og flere beboere fra gang til gang. Det kunne jo ikke blive ved, og da jeg erfarede, hvor lidt hjælp og forståelse, der var for kattens ve og vel, ønskede jeg mere og mere, at jeg kunne gøre noget for dem. Da firmaet jeg var ansat i, skulle flytte til Albertslund, besluttede vi at forsøge at finde en ejendom, der var mere egnet til kattene. Så i april 1970 flyttede vi fra vores dejlige byggeforeningshus ved Carlsberg på Vesterbro. Den første tid var hård. Jeg havde halvdagsarbejde, og hele huset (et nedlagt gartneri og senere barnevognsfabrik) skulle sættes i stand med de få midler, der var tilovers. Alligevel lykkedes det at starte landets første Kattehjem." fortæller Inge Sørensen.

I dag er alle bygninger istandsat. Adskillige tilbygninger har også været nødvendige, sådan at der om sommeren er plads til ikke mindre end 120 pensionskatte samt 50 nythjemskatte fordelt på 4 katteafdelinger, løbegård og sygeafdeling. Herudover råder Kattehjemmet også over egen klinik, der primært sørger for dyrlægeeftersyn, neutralisering, øremærkning og vaccination af indkomne katte.

Fakta:
Årligt bortformidler vi ca. 3.500 killinger og voksne katte til nye hjem.
På klinikken øremærker vi ca. 1700 katte årligt. Det daglige besøgstal kan i perioder komme op på mere end 100 personer.
Det største antal bortadoptioner på en enkelt dag er 31 killinger og voksne katte.

Se mere her: http://inges-kattehjem.dk/om-os/inges-afdelinger/glostrup/

Fakta om Inges Kattehjem, Glostrup

Adresse: Ejbydalsvej 260, 2600 Glostrup
Hjemmeside: http://www.inges-kattehjem.dk/content/vores-katte-i-glostrup
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 44 85 35 55
Sidst tjekket: 4. juni 2020 12:35