Samson, hankat (huskat) på 6 måneder

Beskrivelse af Samson

Denne skøn kat hedder Samson og han er ret så sikker på at mennesket er til for ham, på denne gode måde. Han er fjernet fra en forladt lejlighed, hvor han har været gennem flere dage. Lige så snart han ser os kalder han,. for han vil nusses og snakkes til og gerne hele tiden. Han vil elske et hjem med mange hænder, søde børn som vil snakke, nusse og lege med ham. Han har det fint med andre katte og han hilser dagligt på vores hunde uden problemer. Man må sige at han er nem og ligetil og han tilpasser sig meget nemt. Der er faktisk ikke mange af hans slags. Han skal kun til et hjem med adgang til en have. Samson er kastreret, chippet og vaccineret. Besøg kan kun ske efter aftale inden for åbningstiden. Kat, Han. Race. Huskat. 6 måneder og 5 dage.

Fakta om Samson

Navn: Samson
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 6 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 15. maj 2020 15:40
Adopteret: 17. maj 2020 11:21
Internat: Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem
Allerede adopteret
Der blev ikke fundet nogle billeder af Samson

Information om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Tider:
Mandag, onsdag og fredag er der åbent fra 12.00 til 16.30
Søndag fra 11.00 til 14.00

Priser:
Aktuelle priser for adoption kan ses på De Kære Dyr.

Bemærk:
Formidling af kat kan kun ske ved personligt fremmøde. Ved køb af kat er det et krav at katten transporteres i en rigtig transportkasse. (kan evt. købes i butikken til kr. 119,-) samt at katten får det foder den er vant til som skal købes i butikken den første gang.

Alle katte/killinger bliver neutraliseret, chippet, vaccineret, testet for FIV/FELV (katteaids og katteleukemi), orme og loppebehandlet og sundhedstjekket inden de kan sendes til et nyt godt hjem.

Der tages forbehold for ændringer. Aktuelle åbningstider kan ses på Falster Internat på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. For priser henvises der til De Kære Dyr.

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Adresse: Nykøbingvej 74, 4850 Stubbekøbing
Hjemmeside: https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/falsters-kattehjem
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 54 44 15 40
Sidst tjekket: 27. maj 2020 23:37